askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Andra si Loredana vor canta cu Vunk la concertul din 3 octombrie!

Andra si Loredana vor canta cu Vunk la concertul din 3 octombrie!

4/45338
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ne desparte mai putin de o saptamana pana la cel mai mare concert al unei trupe rock din aceasta toamna, VUNK #asasishow, o super productie revolutionara de doua ore care va imbina tehnologia cu hiturile indragitei formatii.

Loredana si Andra sunt invitatele speciale ale acestui show care, conform declaratiilor baietilor de la Vunk, va mai avea o participare surpriza a uneia dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii romanesti.

"Mereu suntem in cautarea fericirii. Unii o cauta intr-o alta persoana, altii in toata lumea. Unii o gasesc in pasiunea sau harul lor, altii zic ca banii aduc fericirea. Mai mereu, cand o gasim, incercam sa oprim timpul in loc. Intr-o amintire, intr-o poza, intr-o poveste, intr-un cantec. Pe 3 octombrie 2013, noi o sa facem asta intr-un concert. Timp de aproape doua ore, o sa cautam formula fericirii si o sa oprim timpul in loc, iar Sala Polivalenta va fi laboratorul nostru urias, ca sa incapeti voi toti", a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Biletele electronice pot fi cumparate de pe principalele site-uri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro.

Pentru cei care prefera versiunea clasica de bilet, acestea pot fi achizitionate din reteaua offline, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate "bilete.ro" si casa de bilete a Salii Palatului.