askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Anda Adam face flashmob la Romanian Music Awards!

Anda Adam face flashmob la Romanian Music Awards!

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Anda Adam pregateste o mare premiera pentru piata muzicala romaneasca. Cu ocazia recitalului de vineri seara din cadrul Romanian Music Awards, cand va canta in premiera noua sa piesa, solista isi va mari trupa de dansatori cu peste 10.000 de persoane.

Desi pare incredibil, aceasta performanta poate fi realizata cu ajutorul publicului. Cei care vor fi prezenti in Piata Sfatului din Brasov au pana vineri timp sa invete coregrafia Andei Adam si sa danseze in acelasi timp cu indragita cantareata.

In acest sens, unul din dansatorii ei a fost filmat executand miscarile pe care oricine le poate invata de acasa, astfel incat vineri fie parte din marea reprezentatie de dans in aer liber.

Mai sunt doar trei zile, insa timp suficent pentru ca mii de oameni sa invete din mers pasii de dans. In acest sens, cantareata isi incurajeaza fanii sa raspandeasca filmuletul pe internet, prin intermediul Facebook-ului si a oricarui alt instrument de comunicare virtuala.

Vineri seara, peste 10.000 de oameni din Piata Sfatului ¬ Brasov sunt asteptati sa danseze in sincron cu Anda Adam in ceea ce ar putea deveni cel mai mare flashmob muzical din Romania. 

Cauta in site