askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  ANATHEMA - concert exclusiv si exclusivist in Romania, pe 26 aprilie 2013

ANATHEMA - concert exclusiv si exclusivist in Romania, pe 26 aprilie 2013

3/32292
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, Anathema se intoarce in Romania vineri, 26 aprilie 2013, pentru un show cu adevarat special ce va avea loc in Hard Rock Cafe din Bucuresti in cadrul unui concert oferit de METALHEAD.ro.

Special, pentru ca Anathema va urca pe scena in varianta sa acustica, fratii Cavanagh alaturi de Lee Douglas vor oferi o adaptare speciala atat pieselor clasice cat si compozitiilor incluse pe cele mai noi albume de studio.

Concertul face parte dintr-o serie exclusiva de evenimente europene si va fi singurul programat in Romania.

Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul roman. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzica ce a evoluat constant in ultimii zeci de ani, pastradu-si insa esenta si conceptul.

De la titulatura doom metal si pana la sonoritatile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema au stiut sa-si pastreze integritatea muzicala, albumele Weather Systems (2012) si 'We're Here Because We're Here' dovedind - daca mai era cazul - ingeniozitatea si talentul acestor britanici.

Concertul se va desfasura sub titulatura 'Anathema Acustic' iar formatia promite o adaptare muzicala unica dar in acelasi timp sincera, special pentru fanii din Romania.[youtube id="9tnIrjn7BeA" width="620" height="360"]

Biletele pentru show-ul Anathema pot fi procurate prin intermediul www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ si de la Hard Rock Cafe (incepand cu 22 martie) la urmatoarele preturi:

  • 50 de lei cu loc in picioare

  • 60 de lei cu loc la masa (pentru comenzi de minim 2 bilete)


Pe iabilet.ro si metalhead.ro puteti comanda atat bilete electronice cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP.

Parteneri Media:ᅡ ROCK FM, Sapte Seri,ᅡ220.ro,ᅡ METALHEAD.ro, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, Cinemagia, iConcert.ro, Infomusic,ᅡ Maximum Rock , Metalfan, Urban, Studentie.ro, Trilulilu si Zonga.

Un eveniment organizat si produs de METALHEAD, Mighty Owl Productions si Sprint Media Group.