askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Amy Macdonald pregateste un nou album

Amy Macdonald pregateste un nou album

1/16951
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Amy Macdonald, al carei album de debut, ¬This Is The Life¬,a transformat-o intr-una dintre cele mai de succes cantarete si compozitoare de origine britanica,a anuntat ca cel de-al doilea album al sau se va lansa pe 8 martie 2010.

¬This Is The Life¬ a atins cea mai inalta pozitie a clasamentelor in cinci tari, inclusiv Marea Britanie,a castigat discul de platina in douasprezece tari si s-a vandut in peste trei milioane de exemplare in intreaga lume.

Piesa care da titlul albumului a ajuns pe primul loc in 10 tari si a inregistrat vanzari de peste 2 milioane de copii.

Noul album al lui Amy a fost inregistrat la studiourile Black Barn ale lui Paul Weller, in Ripley, Surrey, iar acesta a participat la realizarea materialului.

Primul single, ¬Don¬t Tell Me That It¬s Over¬ va fi disponibil din 1 martie, iar Amy isi va lansa materialul in cadrul celor doua spectacole pe care le va sustine la legendara Barrowland Ballroom din Glasgow, pe 28 ianurie, si la ICA in Londra pe 2 februarie.

De la lansarea albumului ¬This Is The Life¬ din 2007, Amy a cantat pe scenele unor festivaluri renumite in fata unui public impresionant in intreaga Europa,si-a intalnit multi dintre idoli, a castigat numeroase premii si incet dar sigur a ajuns unul dintre cele mai bune exporturi muzicale din Marea Britanie in ultimii ani.

¬La inceput nu as fi crezut daca cineva mi-ar fi spus ce succes urma sa aiba ¬This Is The Life¬, a declarat Amy.

Ultimii ani au reprezentat un amestec de munca si distractie si sunt extrem de recunoscatoare pentru toata sustinerea primita, mai ales acasa in Scotia.Sunt foarte incantata sa ma intorc in locurile natale cu acest nou album si pregatita de noi spectacole.

Sunt nerabdatoare sa revin pe scena.¬