askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Alexandrina in turneu

Alexandrina in turneu

1/16859
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Inceput pe data de 7 aprilie, "Turneul Alexandrina" va continua pana pe 9 iunie si va cuprinde orasele Buzau, Iasi, Timisoara, Suceava, Galati, Botosani, Craiova, Constanta si Bucuresti.

Primul concert a avut loc in Bucuresti si a ajuns apoi in Rusia, unde Alexandrina a sustinut doua concerte in cadrul festivalului Lady in Jazz. Cele doua concerte s-au tinut in Sankt-Petersburg si Moscova, pe 22 si 23 aprilie.

Au venit apoi pe rand: Green Hours Jazz Fest unde Alexandrina a deschis festivalul pe 19 mai, Cafeneaua Artistilor pe 21 mai si pe 22 mai a ajuns la Iasi unde a sustinut alte doua concerte.

In continuare, artista este asteptata la Timisoare pe 26 mai, unde va canta in River Deck si pe 28 mai la Suceava, in Babylon Club.

Pe 29 mai, ajunge la Galati, in Zodiar, pe 2 iunie Alexandrina va concerta la Palatul Ghika din Bucuresti, iar pe 3 iunie la Craiova, in Play Teatru Cafe. Pe 5 iunie artista va sutine un concert la Botosani, in Dallas Pub.

Turneul se va incheia pe 9 iunie in Constanta, cu un concert de exceptie, la Club Phoenix.

Organizatorii ne pregatesc, la fiecare concert, o serie de proiectii cu picturile Alexandrinei.

Biletele se vor putea procura direct in ziua concertului, de la intrarea in cluburi.

Alexandrina este o artista originara din Republica Moldova, care a devenit foarte populara in Romania pentru muzica ei plina de suflet, dar si pentru vocea incredibila ce te poarta pe taramuri de basm.

Un artist complex, Alexandrina te incanta si prin picturile si poeziile sale.

Fata merge pe jos este piesa cu care a devenit cunoscuta publicului larg.

Alexandrina canta in limbile romana, franceza si rusa, abordand un stil muzical cu influente de jazz, soul, chillout, rock alternativ, electronic. Sustine concerte alaturi de o trupa de instrumentisti, dar sustine recitaluri si in formula voce-pian.

Mai multe informatii se pot gasi pe siteul artistei www.alexandrina.ro