askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Acoustic Magic Nights - muzica pura in Tribute

Acoustic Magic Nights - muzica pura in Tribute

4/45423
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Nevoia publicului de muzica pura, nealterata de "cuceririle" electronicii a condus la ideea acestui nou ciclu de evenimente concertistice pe care leᅡ va gazdui ospitalierul club TRIBUTE din Bucuresti, Calea Victoriei, 118.

Cei mai importanti artisti din zonele care se preteaza interpretarilor acustice (folk, jazz, pop, rock, fara nicio discriminare) vor sustine recitaluri extraordinare in fiecare zi de miercuri, incepand cu 9 octombrie.

Onoarea de a da startul ii revine unuia dintre cei mai de seama reprezentanti ai folk-ului romanesc - MIRCEA VINTLA, care va fi insotit de trupa pe care o botezat-o, in stilul lui caracteristic - BRAMBURA!

Programul va include cantece vechi si noi, in interpretarea plina de carisma a < mirificului > cantautor si a muzicienilor care il insotesc.

Vor urma, in ordine mai mult sau mai putin aleatorie, Harry Tavitian, Ducu Bertzi, Ovi & The Masters. Pana la sfarsitul anului, organizatorii isi doresc sa nu lipseasca din lantul de evenimente acustice nume ca : Ada Milea, Mircea Baniciu, Paula Seling, Cristi Minculescu, Vita de Vie sau Byron. O oaza de muzica de calitate si atmosfera relaxanta - in fiecare miercuri, la Clubul Tribute.

Partener - Magic FM. Reamintim ca ciclul debuteaza cu Mircea Vintila & Brambura, pe 9 octombrie. Clubul se deschide la ora 20 :30 si biletele costa numai 20 lei.

Sursa: Fundatia Phoenix