askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Abba vine in Bucuresti!

Abba vine in Bucuresti!

1/16893
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
ABBA GENERATION sustine in premiera un mega-show pe 3 octombrie, la Sala Palatului. Concertul este precedat de proiectia speciala a block-busterului "Mamma Mia!", un film care a facut istorie, una dintre cele mai profitabile productii cinematografice britanice. Spectacolul ABBA GENERATION are loc in cadrul celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Ro-IFF (1-10 octombrie, Cinema Scala si Eforie) si este organizat de Fundatia Artis in parteneriat cu PROM¬ART. Incasarile din biletele la acest spectacol vor fi donate Fundatiei Coltea, pentru sprijinirea Sectiilor de Oncologie si Chirurgie.

Peste 20 de hituri ale legendarei trupe ABBA vor rasuna pe 3 octombrie, la Sala Palatului, unde grupul tribut ABBA GENERATION va purta spectatorii inapoi in timp in epoca in care muzica stia si putea sa spuna totul. Un spectacol exceptional de scenografie, lumini si efecte special va incalzi sufletele celor prezenti si-i va ridica cu siguranta in picioare pe ritmurile arhicunoscute pe care a dansat intreg mapamondul. Dupa nenumarate sali pline peste hotare, ABBA GENERATION aduce in Romania cel mai bun spectacol actual din nemuritoarea perioada Abba, un regal care trebuie vazut si trait la maxim, plin de un entuziasm molipsitor. Presa internationala a scris cronici fabuloase despre euforia spectacolelor ABBA GENERATION: ¬ e ABBA¬ (Le Jurnal de Quebec); ¬ABBA GENERATION va face sa uitati originalul¬ (Arte e Arti - Venise) ; ¬Spectacolul este absolut gigant. Autenticitatea este extraordinara¬¬ (Associated Press).

Mamma Mia

Show-ul va incepe la ora 18:00 cu proiectia speciala a musicalului ¬Mamma mia¬, o replica plina de viata la musicalul original, pus pentru prima data pe scena in Londra in 1999.¬ Mamma Mia¬ a devenit cel mai important film britanic din toate timpurile in box office-ul din Marea Britanie, dupa ce a strans peste 104 milioane dolari in patru luni de la lansare. Este totodata cel mai bine vandut DVD in tara sa de origine, cu peste cinci milioane exemplare vandute de la lansarea din noiembrie 2008. Cu Meryl Streep si Pierce Brosnan in rolurile principale, filmul a fost, in ciuda criticilor controversate, un real succes de box-office, surclasand alte productii importante, ca Harry Potter si Piatra Filosofala, care a adunat aproape 103 milioane $, sau pelicula Titanic, una dintre campioanele vanzarilor din toate timpurile. `

ABBA GENERATION

De la ora 20.00 vor urma aproape doua ore in care cei sapte membri ai trupei ABBA GENERATION vor canta 24 de hituri. Reproducand fidel muzica legendarului grup ABBA, concertul omagial ABBA GENARATION readuce publicul in euforia anilor disco. ABBA GENERATION este unicul grup tribut abilitat de suedezi sa le distribuie productiile originale. Concertele lor s-au tinut cu casele inchise in timpul turneului mondial din anul 2009 ¬ 2010 din Germania, Franta, Belgia, Luxemburg, Elvetia, Spania, Portugalia, Italia, Canada, Turcia, Liban ,Quatar.

Biletele, la pretul de 40, 70, 90 sau 130 lei, in functie de categorie, pot fi procurate din reteaua Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Concertul este organizat de Fundatia Artis, in colaborare cu Prom¬Art si este co-produs de TVR2. Multumim pe aceasta cale sponsorilor: Borsec si Giusto, precum si partenerilor media: Europa FM, Romania Libera, Elevate, OOPS, Sugar Media, Bucharest Life, apropo.ro, bestmusic.ro, iconcert.ro. Parteneri: Howard Johnson Hotels, Active Rent A Car, DHL.Romania International Film Festival (RO-IFF), organizat de Fundatia Artis, se afla la a sasea editie. Infiintat in 2005, este singurul festival international de film care s-a adresat inca de la inceput productiilor tarilor din bazinul Marii Negre (Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Turcia, Grecia si Romania). Organizat initial ca un festival ce s-a adresat doar acestor productii, datorita cresterii sale, in anul 2009 s-a adaugat inca o sectiune competitiva adresata Femeii regizor/Femeia in cinema. A fost o editie spectaculoasa si prin evenimentele colaterale: Emir Kusturica si No Smoking Orchestra au sustinut concertul de deschidere, iar inchiderea a fost marcata de prezenta la Arad a megastarului Kevin Costner alaturi de trupa sa, Modern West. Detalii pe www.ro-iff.ro.

PROM¬ART inseamna promovare creativa a proiectelor culturale si artistice in romania si strainatate. Detalii pe www.prom-art.ro.