askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  2009, anul Lady GaGa

2009, anul Lady GaGa

1/16981
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In cursul zilei de ieri au fost anuntate nominalizarile pentru MTV Video Music Awards 2009, iar Lady Gaga este artista cu cele mai multe nominalizari.

In stransa competitie cu Beyonce, videoclipurile hit-urilor internationale ¬Poker Face¬ si ¬Paparazzi¬ fiind nominalizate de noua ori cu ocazia acestor premii.

Poker Face si Paparazzi sunt nominalizate la urmatoarele categorii:

Video of the Year ¬ ¬Poker Face¬

Best New Artist ¬ ¬Poker Face¬

Best Female Video ¬ ¬Poker Face¬

Best Pop Video ¬ ¬Poker Face¬

Best Direction ¬ ¬Paparazzi¬

Best Editing ¬ ¬Paparazzi¬

Best Special Effects¬ ¬Paparazzi¬

Best Cinematography ¬ ¬Paparazzi¬

Best Art Direction ¬ ¬Paparazzi¬

Fanii artistei o pot vota, accesand site-ul oficial al acestei editii a premiilor MTV http://www.vma.mtv.com, pana pe data de 13 septembrie.

Succesul de care se bucura single-urile semnate de nonconformista Lady Gaga inca de la inceputul acestui an a inscris-o in istorie, devenind cea de-a treia artista care a atins performanta de a avea 3 hit-uri # 1 de pe albumul de debut, The Fame!

Lady Gaga si-a petrecut vara sustinand concerte in Europa, Asia si Australia, urmand ca din toamna sa revina in Statele Unite ale Americii unde va incepe turneul de promovare a albumului The Fame alaturi de Kanye West!

Albumul de debut al artistei s-a lansat la sfarsitul anului 2008 ajungand sa vanda pana in acest moment peste 4 milioane de unitati in intreaga lume!