askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  20.000 de oameni au cantat alaturi de Duffy pe plaja din Mamaia!

20.000 de oameni au cantat alaturi de Duffy pe plaja din Mamaia!

1/17003
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Mai bine de o ora, Duffy i-a incantat pe toti fanii prezenti vineri 26 iunie 2009 pe plaja H20 din Mamaia in cadrul unui super concert pe care artista galeza l-a sustinut incepand cu ora 21.30 in fata a peste 20.000 de admiratori.

Concertul i-a avut in deschidere pe cei de la I Am Kloot, trupa britanica aleasa special de Duffy pentru concertul de la Bucuresti.

Toate hiturile artistei au rasunat pe plaja din Mamaia iar un moment extrem de emotionant a fost inserarea unui fragment din Billie Jean, celebra piesa a lui Michael Jackson, in mijlocul refrenului melodiei Mercy, hit-ul ce a lansat-o pe Duffy in industria muzicala internationala. Astfel, intr-un mod extrem de elegant, Duffy i-a adus un omagiu marelui artist pe care cantareata galeza il admira inca din copilarie.

La 15 minute dupa concert Universal Music Romania i-a inmanat cantaretei discul de platina pentru vanzari record ale albumului Rockferry in anul 2009. Discul i-a fost inmanat de Ioana Fesnic,

Director General Universal Music Romania impreuna cu Julien Ducarroz CCO Orange Romania.

Un moment inedit s-a petrecut atunci cand artista semna discul de platina. O fetita de nici 5 ani s-a strecurat printre bodyguarzi si a reusit sa-i smulga o imbratisare lui Duffy.

Catalin, cel care a castigat prima editie a emisiunii Megastar a fost si el prezent la concertul lui Duffy bucurandu-se sa o revada pe artista dupa ce a intalnit-o si anul trecut in iunie la Londra cand Duffy a sustinut un concert spectaculos la Sheperds Bush Empire. Nici de data aceasta Catalin nu a ezitat sa o felicite pentru succesul pe care l-a avut cu albumul de debut si pentru concertul pe care il sustinusemcu cateva minute inainte.