askmen.ro  »  Going Out  »  Cluburi  »  Cluburi de muzica rock in Bucuresti

Cluburi de muzica rock in Bucuresti

3/30030
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Te-ai plictisit sa-ti terorizezi vecinii cu riffurile de Metallica, Judas Priest si Slayer Astazi ne-am propus sa te scoatem in oras si sa te incurajam sa impartasesti si cu alte persoane pasiunea ta pentru rock. Iata cateva dintre cluburile bucurestene in care rock-ul este la el acasa.
Zappa Rock and More
Adresa: str. Dimitrie Giurascu, nr. 2

Zappa Rock and Moore este genul de club pe care rockerii nu au voie sa il rateze. La parter se afla barul unde poti bea o bere (preturile pornesc de la 6 lei) sau o cafea (5,5 lei) si te poti delecta cu Rammstein, Evanescence, Marilyn Manson, Iron Maiden si, in functie de ce barman nimeresti, poate cate ceva din repertoriul Tiamat, Within Temptation sau Nightwish.

Seara, distractia se muta la subsol, cele mai multe petreceri fiind animate de muzica unor trupe clasice ca Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple si Rainbow.Private Hell
Adresa: Calea Grivitei, nr. 91

Esti amator de sonoritati mai grele Iti recomandam din toata inima Private Hell, un club amplasat in zona in care functiona pe vremuri The Jack, club fanion pentru rockerii din Bucuresti. Saptamanal, in Private Hell au loc concerte cu trupe mai mult sau mai putin underground din aria thrash, black, death sau heavy metal. O bere in Private Hell costa de la 6 lei in sus.

Merita mentionat ca, in fiecare sambata, aici se organizeaza Dirty Rock Saturday, o petrecere in care maestru de ceremonii este realizatorul radio Lenti Chiriac.


Fire Club
Adresa: Str. Gabroveni, nr. 12

Fire Club poate fi considerat clubul generatiei anilor 2000, al celor care au crescut cu trupe ca Vita de Vie, E.M.I.L, Coma, AB4 sau Implant pentru Refuz. Subsolul clubului este rezervat concertelor si petrecerilor de tot felul, in timp ce parterul este locul unde poti sta la o bere sau o pizza cu prietenii si poti asculta, printre altele, trupe ca Metallica, Green Day sau Faith No More. In Fire Club gasesti bere la 6 lei, in timp ce long drink-urile costa de la 11 lei in sus.

Ageless Club
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 213

In general, rockul nu se potriveste cu canapelele de piele. Ageless Club insa si-a propus sa iti demonstreze exact contrariul. Desi de la infiintarea lui nu au trecut nici doi ani, Ageless se poate lauda cu o serie de concerte importante pentru fanii rock: Luna Amara, Abigail, Gothic, Grimegod, Ura de Dupa Usa etc.