askmen.ro  »  Going Out  »  Cluburi  »  Cluburi de muzica house in Bucuresti

Cluburi de muzica house in Bucuresti

3/30643
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Esti pasionat de muzica house si vrei sa iesi alaturi de prieteni intr-un club de profil Capitala iti ofera variante din plin, adaptate unei varietati de preferinte. Iata cele mai tari cluburi de muzica house din Bucuresti!
1. The Player Club
The Player este unul dintre cele mai mari cluburi cu muzica house din Bucuresti, cu o capacitate de 1.500 de locuri. In The Player sunt invitati frecvent DJi consacrati si sunt organizate diverse evenimente si petreceri. Clubul se afla pe strada Primo Nebiolo nr. 7 si este deschis de luni pana duminica, de la ora 23.00 pana la ora 05.00. Preturile sunt acceptabile, insa va trebui sa scoti mai mult din buzunar daca doresti sa rezervi si o masa.

[caption id="attachment_30644" width="500"] sursa foto: nextparty.ro[/caption]

2. Chaboo Club
Chaboo este unul dintre cele mai noi cluburi house din Bucuresti, exclusivist, dotat si cu o piscina. In fiecare saptamana sunt organizate petreceri tematice. Clubul Chaboo se afla pe Bulevardul Barbu Vacarescu numerele 277-291. Preturile sunt destul de piperate, intrucat Chaboo ofera servicii de cinci stele clientilor sai.


3. Kristal Club
Kristal Club este unul dintre cele mai cunoscute cluburi house din Bucuresti. Este compus din doua sali, lounge room si main room si are o capacitate de 1.500 de persoane. DJi foarte cunoscuti, atat din tara, cat si din strainate, sunt invitati sa intretina atmosfera. Kristal Club este situat pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 34 si este deschis de vinerea si sambata intre orele 23.00 si 06.00.

[caption id="attachment_30646" width="500"] sursa foto: nextparty.ro[/caption]

4. Boa Club
Cu un design modern si plin de culoare, Boa Club este unul dintre cele mai rafinate cluburi house din Bucuresti. Boa Club ofera show-uri speciale in fiecare seara, cu cei mai buni dansatori si servire profesionista. Clubul se afla pe Soseaua Kiseleff la nr. 32, in apropiere de Hard Rock´┐éCafe. Boa Club este deschis de joi pana sambata intre orele 23.00 si 05.00.


5. Princess Club
Club Princess este unul dintre cele mai apreciate cluburi house din Bucuresti pentru concertele, prezentarile de moda si petrecerile tematice saptamanale, fiind totodata centrul distractiei din Complexul Studentesc Regie. Are o capacitate de 2.500 de locuri, din care 1500 pe scaune. Princess Club este situat pe strada Ghercu Constantin nr. 24 si este deschis de miercuri pana duminica intre orele 22.00 si 06.00.