Cluburi de lux in Bucuresti
1/10007
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In Bucuresti cluburile de lux nu sunt numai cele care arata de cinci stele, ci si cele care au niste preturi pe masura. De cele mai multe ori, aceste doua insusiri se suprapun, dar exista si exceptii.

Cluburile luxoase din Capitala sunt de cele mai multe ori locuri in care clientii vin doar ca sa isi arate statutul social si puterea de cumparare, iar aceastea nu sunt singurele locuri unde se practica snobismul. Trecand peste aspectul mentionat, ai sanse mari sa te distrezi bine in compania persoanelor care te insotesc in cluburi de lux.
Fratelli
Fratelli este unul din cluburile considerate de lux in Capitala, impartit in Fratelli Studios, Social club si Bar & lounge. Aici vin sa mixeze diversi DJ-i, dar se organizeaza si seri de muzica live. In plus, meniul este foarte diversificat, de la supe, paste si fructe de mare, pana la feluri vegetariene. Locatia arata foarte pretentios, insa oamenii care vin aici nu sunt intodeauna cei mai rafinati.
Barletto
Barletto este un alt loc unde vin clienti cu bani si care se vrea un spatiu rafinat. Caracterul de cocktail bar il ajuta sa plaseze cu naturalete animatoare si muzica live. Folosindu-se de pozitionarea pe malul lacului, clubul luxos detine si o piscina. Cortul urias in care se desfasoara petrecerea adaposteste un numar foarte mare de amatori de party.


Chaboo
Un alt bar amplasat in spatiu verde. Chaboo are program de noapte si poti sta in separeul tau cu prietenii si sa va bucurati de animatoare. Clubul organizeaza evenimente de muzica live si aduc DJ-i, iar vara se deschide piscina. Locul arata mai degraba ca un cort urias, insa se prezinta ca un club cu caracater exclusivist.

Gaia
In Gaia poti sa vii sa iei un business lunch ziua, iar seara sa petreci. Ca sa te simti mai confortabil, clubul ofera carduri de fidelitate si iti ofera program de noapte. Muzica live si DJ-i sunt si in acest club luxos considerat elitist, iar decorul este cel putin interesant.Bamboo
Bamboo are reputatia de cel mai scump bar din Capitala, iar asta probabil pentru intrarea cu un pret piperat. Locatia este cunoscuta si pentru domnisoarele care o frecventeaza. Programul de noapte include dansatoare profesioniste si animatoare. Pe langa separeuri, clientii pot alege sa stea si in zona de nefumatori. Bamboo are trei sali in care se desfasoara distractia: Free & Chic, Red Room si Lounge.