askmen.ro  »  Going Out  »  Cluburi  »  Cele mai tari cluburi lounge in Bucuresti

Cele mai tari cluburi lounge in Bucuresti

3/31000
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cluburile lounge sunt cea mai noua oaza de relaxare, atipica, care imbina dorinta de destindere cu socializarea. Cu un decor desprins parca din povesti, cu canapele confortabile, perne moi si o muzica soft in surdina, cluburile lounge sunt alegerea perfecta pentru o seara linistita de discutii cu prietenii. Daca vrei sa te desprinzi de cluburile zgomotoase si sa incerci ceva nou, iata cateva cluburi lounge pe care le poti gasi in Bucuresti:
1. 1001 Nopti - Lounge & Club
Clubul 1001 Nopti ofera o atmosfera discreta, un cadru intim, plin de mister, care te indeamna la rasfat si socializare. Muzica chill out si noile ritmuri de hed candi si funky, de dupa ora 00.00, introduc un concept de petrecere care nu te oboseste, ci te incarca pozitiv. Clubul 1001 Nopti are o capacitate de 230 de persoane si detine numeroase separeuri. 1001 Nopti se afla pe strada Ion Brezoianu nr.8, in zona Universitate. Este deschis de luni pana vineri intre orele 23.00 si 03.00.


2. HasHas Coffee&Lounge
HasHas este un loc destinat atat relaxarii, cat distractiei, unde poti incerca cele mai bune specialitati de cafea din Bucuresti, ceaiuri in piramida de matase, narghilea simpla sau cu absint. De asemenea, de la HasHas iti poti achizitiona plante aromatice sau accesorii pentru fumat: gonguri, pipe, grindere si foite. Clubul HasHas se situeaza pe strada Vasile Lascar nr. 24 si este deschis de luni pana duminica, de la ora 08.00 pana la ultimul client.


3. Octopus Lounge Club
Octpus Club este un loc retras si discret, cu o atmosfera misterioasa, unde ai ocazia de a savura aroma unei narghilele si de a discuta pe indelete cu prietenii. Octopus Club este situat in Centrul Istoric al Bucurestiul, pe strada Selari nr. 9-11 si este deschis de duminica pana joi intre orele 17.00 si 06.00, iar vinerea si sambata, de la ora 17.00 pana la ora 08.30.

4. Rococo Club&Lounge
Rococo Club este locul perfect pentru relaxarea de dimineata, cand poti savura bauturi pe baza de cafea si ceai, iar seara te poti destinde cu o muzica buna si cocktailuri fine. Rococo este situat in Centrul Vechi, pe strada Selari nr. 19 si este deschis de luni pana duminica, intre orele 09.00 si 05.00.


5. Gaia Lounge&Club
Gaia este unul dintre cluburile lounge exclusiviste ale Bucurestiului, frecventate de personalitati ale showbizului romanesc. La Gaia se organizeaza constant petreceri tematice, multe dintre ele nonconformiste, cu invitati pe masura. Gaie este situat pe Banu Antonache nr. 40-44, in zona Dorobanti.

[caption id="" width="400"] sursa foto: b24[/caption]