Cele mai tari cluburi de indie/alternative din Bucuresti
1/10071
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca esti nou venit in Bucuresti si nu stii unde ai putea sa te distrezi sau daca pur si simplu ai nevoie de un sfat legat de cele mai fun locuri din oras, ai mai jos cateva sugestii. Regulile sunt simple: ne intereseaza cluburile cu preturi accesibile, cu muzica buna si party-uri cat mai lungi.
Panic Club
Probabil cel mai cunoscut club de indie/alternative din Bucuresti si din tara. Cunoscut pana nu demult drept ´┐óControl´┐ó, este principala scena a trupelor din undergroundul romanesc. Clubul are doua baruri, in fata si spate, in zona scenei, o zona lounge, un playlist excelent, concerte aproape in toate zilele saptamanii, si preturi sub cele ale pub-urilor. Panic este intr-o excelenta pozitie centrala a orasului, usor accesibila.

Adresa: Str. Academiei nr.19 (Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura)

www.panic-club.ro


Fabrica Venue
Unul dintre cele mai populare si mai spatioase localuri din oras, la Fabrica poti opta pentru pub, restaurant, skate park indoor, billiard, live music. Clubul este extrem de spatios, organizat pe doua nivele, mancarea este foarte buna, concertele, fantastice, iar personalul, foarte prietenos. Vara te poti bucura de atmosfera placuta de pe terasa, iar cei cu copii ii pot lasa pe acestia in zona de joaca special amenajata pentru ei.

Adresa: 11 Iunie nr. 50, Sector 4 Bucuresti (Parc Carol)

www.fabrica-club.ro

Prezentare Club FABRICA Bucuresti pe videoguide.ro

B52
Party Club aflat fata in fata cu Fabrica, B52 este axat pe night party-uri. Playlistul este unul variat; poti dansa pe electro, funk, hip-hop, indie si rock. B52 isi onoreaza invitatii cu oferte speciale la shot-uri si long drink-uri. Este unul dintre cele mai aglomerate cluburi de party din oras.

Adresa: 11 Iunie nr. 50, Sector 4 Bucuresti (Parc Carol)

www.clubb52.ro


Kulturhaus
Kulturhaus este printre cele mai ieftine cluburi din oras. Clubul este pozitionat central, usor accesibil si cu un meniu care iti permite sa te si intorci cu taxi-ul acasa. Bauturile pleaca de la 4, 5 lei, fie ca vorbim de bere, shot-uri sau long drink-uri. Locatia este foarte spatioasa, pe trei nivele: subsol, etaj si parter. La primele doua se danseaza, iar la al treilea ai un lounge intim. Si muzica este foarte variata; poti alege intre oldies-but-goldies, electro sau alternative.

Ca particularitati, in afara de preturile extrem de mici, Kulturhaus ofera si alte activitati pe langa discoteca, cum ar fi piesele de teatru, expozitii de fotografie, film; clubul este inchis luni, marti si duminica.

Adresa: Sfanta Vineri nr. 4, Sector 3 Bucuresti (Centrul Vechi)

www.kulturhaus.ro