4 cluburi din Romania, in topul celor mai tari cluburi din lume
9/9997
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cluburile din Romania par sa-i cucereasca pe straini. Dovada: doua cluburi din Cluj si doua din Bucuresti se regasesc in topul 100 al celor mai tari cluburi din lume, intr-un clasament publicat anual de revista DJ Mag.

Club Midi din Cluj se afla pe locul 26, fiind considerat de autori "clubul perfect". Ei spun ca spatiul este impresionant, sunetul perfect, la fel si luminile. "Romanii stiu cu siguranta cum sa se distreze!", a adaugat unul dintre autori.

Pe locul 36 se afla un alt club din Cluj, Obsession, cu o capacitate de 1.800 de locuri, apreciat de autori pentru diversitate si fiind descris ca "loc de petrecere cu mai multe destinatii decat un spatiu dedicat muzicii dance. Ei mai mentioneaza ca in club Obsession au mixat Tiesto, James Zabiela si Hernan Cattaneo.

Nici Bucurestiul nu se lasa mai prejos. In topul celor de la DJ Mag se afla clubul Studio Martin, pe pozitia 77, un club cu o traditie de peste 20 de ani in muzica dance si o capacitate de 1.000 de persoane.

Aproape de finalul listei sa gaseste un alt club din Bucuresti, Kristal Glam Club, despre care autorii clasamentului au numai cuvinte de lauda, atat despre evenimentele muzicale desfasurate in club, cat si despre designul interior.