askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Week-end la Budapesta: ce vizitezi si unde mananci

Week-end la Budapesta: ce vizitezi si unde mananci

2/20367
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Planuiesti sa ajungi la Budapesta in viitorul apropiat Fa-ti o lista cu obiective de vizitat si cu cele mai bune locuri in care poti sa te bucuri de cele mai gustoase feluri de mancare.

Ce trebuie sa vizitezi in Budapesta
Biserica Matthias
Biserica Maicii Domnului, cunoscuta popular drept Biserica Matthias, este situata in centrul Pietei castelului si are o vechime de peste 700 de ani.


Palatul Regal
Nu trebuie sa pleci din Budapesta din inainte de a vizita Palatul Regal. Aici vei descoperi 3 muzee: Muzeul de Istorie a Budapestei, Galeria Nationala a Ungariei si Muzeul de Arta Contemporana.


Bastionul Pescarilor
Bastionul Pescarilor este o cladire cu sapte turnuri, care are o vechime de peste 100 de ani. Acesta este deschis vizitatorilor tot timpul, in schimbul unei sume de aproximativ 0.80 de euro.


Vaci Utca
Daca esti in cautarea unor haine noi sau suveniruri pentru prietenii tai, nu trebuie sa ratezi Vaci Utca, bulevardul impanzit cu tot felul de magazine si buticuri.


Unde sa mananci in Budapesta
Gundel
Deschis in 1901, Gundel a fost pentru inceput un loc de intalnire pentru celebritati, scriitori, politicieni si membrii ai comunitatii de afaceri din Budapesta. Acum, Gundel este un loc in care oamenii merg atunci cand vor sa manance foarte bine, intr-un restaurant in care ospitalitatea este la loc de cinste.


Muzeum Cafe and Restaurant
Muzeum Cafe and Restaurant face parte din lista celor mai bune restaurante traditionale din Ungaria, insa de cand a fost dschis, din anul 1885. In meniu vei gasi delicatese pe care ai ocazia sa le mananci o data in viata, dar si feluri de mancare adaptate gusturilor turistilor de pretutindeni.


Pink Cadillac
Daca vrei sa mananci o pizza buna si sa te bucuri de un cocktail foarte bun si aromat, alaturi de prietenii tai, Pink Cadillac este cea mai buna alegere pe care o poti face in materie de restaurante din Budapesta.