askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Vacanta in Moscova: 5 locuri pe care sa nu le ratezi

Vacanta in Moscova: 5 locuri pe care sa nu le ratezi

2/20339
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Moscova este o destinatie ideala de vacanta pentru cei care vor sa mearga pe urmele dinastiei Romanovilor sau ale lui Tolstoi, pentru iubitorii de balet si muzee. Galeria Tretyakoy, Kremlinul, Muzeul de Stat Pushkin si Conservatorul sunt cateva dintre principalele atractii turistice ale Moscovei. Descopera 5 locuri pe care sa nu le ratezi in Moscova.
1. Shopping in Gum si Tsum
Gum si Tsum sunt cele mai mari mall-uri din Moscova. Mall-urile sunt interesante datorita arhitecturii deosebite si a marilor lanturi de magazine prezente aici.

Gum si Tsum, insa, nu sunt recomandate pentru cumparaturi celor cu un buget restrans, cele doua centre comerciale fiind cunoscute ca foarte costisitoare. Situate central, Gum si Tsum merita o vizita pentru a vedea cele mai luxoase magazine si pentru a savura o cafea.

2. Relaxare in Patriarshy Prudiy
Patriarshy Prudiy este o zona verde a Moscovei, devenita populara in special datorita mentionarii sale in romanul lui Mikhail Bulgakov, "Maestrul si Margareta". Patriarshy Prudiy este un loc de plimbare si relaxare deosebit de atractiv primavara si toamna datorita peisajului natural.

3. La film in 35 MM
35 MM este un cinema popular din Moscova unde se proiecteaza filme straine nedublate. Cei care vor sa vada un film american in original pot veni la acest cinematograf. 35 MM se afla in apropiere de Pokrovka Ulitsa.

4. Parcul Gorky
Parcul Gorky este un loc de relaxare pentru locuitorii Moscovei si nu numai. Aici se pot face plimbari de-a lungul raului sau se poate veni la picnic. Intrarea parcului are o poarta impresionanta, numita Brandenburg Gate, care merita vazuta. Cei inarmati cu un aparat de fotografiat gasesc in parcul Gorky una dintre cele mai bune locatii pentru panorame asupra orasului.

5. Distractie in Krysha Mira
Krysha Mira este locul potrivit pentru amatorii de muzica si distractie. Terasa de pe acoperis ofera o panorama spectaculoasa asupra Raului Moscova, hotelului Ukraina si cladirii White House. Clubul de noapte atrage tineret din Moscova, precum si straini.