askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Unde se plimba vedetele internationale cand vin in Romania

Unde se plimba vedetele internationale cand vin in Romania

2/20533
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cei care isi doresc sa vada Romania cu alti ochi si sa viziteze locuri noi pot alege ca destinatie de vacanta unul dintre locurile din tara unde au fost vedete internationale. Principalele destinatii vizitate sunt orase si judete de interes, unde au avut loc concerte, filmari sau alte evenimente.

Iata in continuare cateva destinatii din Romania vizitate de celebritati:
Nicole Kidman - ´┐éReci, Covasna
Cu ocazia filmarilor la drama romantica "Cold Mountain", actrita Nicole Kidman a vizitat Romania. Comuna Reci din judetul Covasna a constituit una dintre locatiile utilizate pentru acest film. Dupa terminarea inregistrarilor, insa, casa construita in stil rustic de secol XIX a fost demolata. Cei care doresc sa viziteze aceasta zona pot merge in rezervatia naturala Mestecanisul de la Reci.


Gerard Depardieu - Sighisoara
Actorul Gerard Depardieu a vizitat Sighisoara in toamna 2011 cu ocazia filmarilor la "Ipu-convicted for life". Acesta si-a exprimat admiratia fata de orasul Sighisoara si fata de toate regiunile vechi ale Romaniei.
De asemenea, Depardieu a spus ca se simte atras de frumusetea naturala a zonelor nepoluate. Cetatea medievala a Sighisoarei a fost folosita pentru a filma scene in care actiunea filmului, conform scriptului, se petrecea intr-un sat din anii '40, sub ocupatie nazista.

Printul Charles - Transilvania
Printul Charles este una dintre cele mai importante personalitati straine care au contribut la promovarea Romaniei ca destinatie turistica. Printul detine proprietati in Valea Zalanului din judetul Brasov si in Malancrav, din Sibiu. Casele au fost renovate cu grija, pastrand toate elementele traditionale.
Cei care vor sa-si petreaca vacanta aici trebuie sa scoata din buzunar in jur de 100 de lire sterline pe zi.Julio Iglesias - Iasi si Cluj
Julio Iglesias a sustinut o serie de concerte in Romania. Vedeta a avut prilejul de a ajunge in Iasi si Cluj, doua dintre cele mai interesante destinatii urbane de vacanta din tara si unele dintre principalele centre universitare din Romania.