Cum sa ajungi de la Brasov la Timisoara
1/11040
calendar_month 11 Iun 2020, 00:00
Intrucat Brasovul si Timisoara sunt doua dintre cele mai importante orase din Romania si alegeri de top ca destinatii pentru turisti sau pentru cei care doresc sa inceapa o viata noua in aceasta tara, am decis sa scriu un articol in care sa va spun cum sa ajungeti de la Brasov la Timisoara si care este distanta rutiera dintre aceste dpua orase. Gasirea rutei auto dintre orasele din Romania este uneori dificila, mai ales daca nu ai o masina, deoarece nu ai intotdeauna conexiuni directe, iar zborul dintr-un oras in altul nu este intotdeauna o optiune. Dar dupa ce cititi acest articol, veti sti sa ajungeti cu usurinta de la Timisoara la Brasov si invers.

Brasov la Timisoara: Tren

Daca ati citit unele dintre celelalte articole publicate pe acest blog, stiti ca imi place foarte mult sa calatoresc cu trenul. Dar pe cat de mult imi place asta, in acest caz as spune ca calatoria cu un tren pentru a ajunge dintr-un oras in altul nu estecea mai buna optiune. Nu aveti trenuri directe in acest moment. Acest lucru inseamna nu numai ca va trebui sa schimbati trenuri (iar trenurile din Romania intarzie, de obicei, adaugand un risc suplimentar de a pierde conexiunea), dar si ca veti petrece aproximativ jumatate de zi ajungand la destinatie). Da! Pentru a ajunge de la Brasov la Timisoara cu trenul, cea mai rapida ruta dureaza „doar” 10 ore si 50 de minute, in timp ce cea mai lunga doar cateva minute peste 15.

Brasov la Timisoara: Autobuz

Daca decideti sa luati un autobuzul, ajungeti mai repede la destinatie - dar ar trebui sa va asteptati sa stati in jur de 8 ore intr-un autobuz. Cu toate acestea, in acest caz, cel putin nu va trebui sa schimbati masinile si aveti diverse optiuni din care sa alegeti. Biletul de autobuz pare a fi de 100 de lei (in jur de 21 de euro) indiferent de compania pe care o alegeti.

Brasov la Timisoara: Masina

Daca aveti o masina - sau daca alegeti o optiune de calatorie precum BlaBlaCar, probabil ca veti ajunge la destinatie mai repede. Conducerea dintr-un oras in altul va dura aproximativ 5 ore si 30 de minute. Desigur, cei mai multi calatori nu vor avea o masina in jur ... dar daca o faceti, aceasta pare a fi cea mai buna optiune daca nu va ganditi sa conduceti singuri sau sa faceti o plimbare cu alte persoane.