askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Cele mai tari hoteluri pe apa - GALERIE FOTO

Cele mai tari hoteluri pe apa - GALERIE FOTO

2/20319
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Hotelurile plutitoare sunt unele dintre cele mai inedite forme de cazare. Cei care isi doresc sa doarma intr-un port, intr-o ambarcatiune pe apa, pot gasi multe variante de hoteluri plutitoare, inedite, insa deosebit de confortabile.

Descopera cele mai tari hoteluri pe apa:

Yankee Ferry, Statele Unite

Cei care isi doresc sa doarma intr-un hotel plutitor care pare din alte vremuri pot opta pentru Yankee Ferry. Feribotul a fost construit initial in 1907, pentru transportul pasagerilor din Maine spre Insulele Calendar. In timpul Primului Razboi Mondial, nava a servit ca mijloc de transport pentru soldati.

Mai tarziu, feribotul transporta imigrantii pe Insula Ellis. Yankee Ferry a fost una dintre primele ambarcatiuni care ofereau privelisti panoramice asupra orasului New York. Astazi, nava se afla pe Raul Hudson si este transformata in unitate de cazare. Cei care vor sa doarma aici trebuie sa faca o rezervare de minim 2 nopti. Hotelul plutitor este dotat cu internet wireless, biblioteca, pian, chiar si un semineu.Marina 59 Boatel, Statele Unite

Marina 59 Boatel se afla in Far Rockaway, New York si constituie o modalitate neconventionala de cazare. Boatel cuprinde 16 ambarcatiuni decorate de artisti in diverse stiluri, de la cel retro la cel futurist.

Turistii pot locui in port, unde, alaturi de atmosfera obisnuita a portului, au loc diverse evenimente culturale, inclusiv vizionari de filme pe apa.Salt&Sill, Suedia

Salt&Sill este un hotel plutitor din Kladesholmen, Suedia. Hotelul se afla pe canalul Skagerrak si este construit din 6 case asezate pe un ponton. Salt&Sill este primul hotel plutitor construit in Suedia.

Turistii care vin aici se bucura de imagini panoramice asupra Arhipelagului Bohuslan. Fiecare camera a hotelului beneficiaza de terasa si baie proprie cu podea din granit. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai o sauna, tratamente de infrumusetare, un jacuzzi pe acoperis, cafetiera si televizor in camera, internet, preparate traditionale etc.Hotelul Yellow Submarine, Marea Britanie

Amintind de celebra melodie cu submarinul galben, in Liverpool chiar exista un hotel cu aceasta forma inedita. Hotelul plutitor se afla in Albert Dock si este amenajat in stilul anilor '60, multe dintre piesele de decor fiind dedicate formatiei Beatles.

Hotelul este pictat pentru a semana cu coperta albumului cu melodia "Yellow Submarine". Turistii care se cazeaza aici beneficiaza de tot confortul moden, precum computer, internet wireless, televizor etc.