askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Cele mai frumoase rute in Europa

Cele mai frumoase rute in Europa

2/20495
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
O posibilitate de a planifica o vacanta aparte este sa alegi unul dintre traseele europene cele mai ofertante in plan turistic. Astfel de rute se pot face pe mare sau pe uscat, includ mai multe orase si obiective turistice, avand durata intre 12 si 14 zile.
Atena - Istanbul
Ruta Atena-Istanbul include vizitarea portiunii de nord-est a Marii Egee. Timp de 12 zile se calatoreste din Atena in Lesbos, Chios, Samos, apoi se trece in Efes si in final, se ajunge in Istanbul.


Londra - Edinburgh
Un traseu din Londra in Edinburgh ofera posibilitatea de a vizita unele dintre cele mai cunoscute orase din Marea Britanie. Calatoria trece prin Londra, Bath, Stratford-Upon-Avon, North Wales, Lake District, Loch Ness si se sfarseste in Scotia.


Paris - Nisa
O vacanta intre Paris si Nisa are durata de doua saptamani si include vizite in Paris, Versailles, Lyon, Vallee du Rhone, Antives si Cap d'Antibes, dupa care se sfarseste la Nisa. Un astfel de traseu asigura vizite in palate si castele, in regiuni culturale, istorice si in zone recunoscute pentru gastronomie si productia de vin.