askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Cele mai ciudate plaje din lume. Ai vazut cum arata?

Cele mai ciudate plaje din lume. Ai vazut cum arata?

2/20395
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Natura este plina de surprize, indiferent ca asta inseamna plaje care au pietre de sticla in loc de nisip, plaje care au fost formate din cauza lavei vulcanice sau plaje pe care troneaza pietre de dimensiuni impresionante. Iata cateva dintre cele mai ciudate plaje din lume.

Bowling Ball Beach, California
In loc de scoici, pe plaja Bowling Ball vei descoperi doar pietre de dimensiuni impresionante, aflate la granita dintre apa si plaja. Nu exista nicio explicatie pentru prezenta pietrelor gigant, insa ele reprezinta un motiv in plus pentru care turistii ajung, impinsi de curiozitate, in aceasta zona a Californiei.


Harbour, Bahamas
Plaja de pe insula Harbour are ceva deosebit: este roz. Nimeni nu isi explica acest fenomen, insa nimeni nu pare foarte interesat de acest aspect, cu atat mai mult cu cat nisipul roz face aceasta plaja unica in lume.

Glass Beach, California
In loc de nisip sau pietre, pe plaja Glass din California vei gasi doar bucati mici de sticla transparenta sau mata, in nuante de alb, rosu sau verde. Imaginea de ansamblu a plajei este extraordinara, ca un raft plin cu bijuterii. Pana nu de mult, oamenii veneau aici pentru a lua sticla de pe plaja, insa acum, acest lucru este interzis.


Papakolea, Hawaii
Plaja Papakolea, din Hawaii, este una erodata, formata in mod natural de valurile oceanului, dar si de exploziile vulcanice, care au avut loc de-a lungul timpului.


Prince William Sound, Alaska
Desi nu este o plaja pe care sa stai in costum de baie, aceasta este totusi deosebita datorita limpezimii apei, in care se reflecta muntii, dar si pentru nisipul negru.