askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Cele mai bune plaje la Marea Neagra

Cele mai bune plaje la Marea Neagra

2/20465
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bulgaria este celebra pentru plajele sale frumoase si ingrijite. Unele dintre cele mai bune plaje de la Marea Neagra apartin Bulgariei. Turistii vin aici pentru preturile mici, serviciile de calitate si numeroasele activitati de petrecere a timpului liber: bungee jumping, banana riding, parapanta, surf, kiteboarding, inot sunt doar cateva dintre posibilitati.

Iata un top al celor mai bune plaje bulgaresti de la Marea Neagra:
Cacao Beach, Sunny Beach
Cacao Beach este o plaja nisipoasa din statiunea Sunny Beach, populara gratie nisipului fin si apei limpezi prin care poti vedea fundul marii. Cacao Beach se intinde pe o lungime de 8 km si are o latime de aproximativ 50 metri.
Turistii au la dispozitie restaurante, baruri si numeroase oferte de activitati sportive: scutere, iahturi, volei, surf, parapanta etc. Vara, Cacao Beach este frecventata de DJ care asigura distractia la malul marii.


Golden Sands
Statiunea Golden Sands este una dintre cele mai populare destinatii de pe litoralul bulgaresc. Numele statiunii vine de la plaja lunga, cu nisip fin si auriu. Aceasta are o lungime de 4 km de-a lungul tarmului.

De-a lungul plajei se intind restaurantele, magazinele, promenada si hotelurile din prima linie. Aflata in apropiere de Varna, statiunea Golden Sands este preferata in special de catre familiile cu copii.Albena Beach, Albena
Albena Beach se afla in Albena, o statiune premiata cu Blue Flag. Albena este si una dintre cele mai frecventate destinatii bulgaresti de catre turistii romani. In general, statiunea este populara in randul turistilor veniti in vacanta cu familia.

Albena Beach este o plaja vasta, de 500 de metri, cu intrare lina in mare. Media de temperatura de 25% si briza marii fac din acest loc unul dintre cele mai placute pentru a sta la plaja. Tot aici se pot practica diverse sporturi specifice plajelor.Duni Beach, Duni
Duni Beach se afla in Duni Holiday Village, intre Bourgas si Sozopol. Plaja are o lungime de 4.5 km si o largime de pana la 100 metri. Plaja cu nisip fin si dune naturale, apa calda si linistita, intrarea lina in mare si apropierea padurii fac din acest loc unul dintre cele mai linistite si mai placute pentru o vacanta pe litoral.

Gratie formei deluroase, golful este ferit in mod natural de vanturile nordice. Toate aceste calitati fac din Duni Beach un loc ideal pentru familiile cu copii.