askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Camerele de hotel pot reinvia viata sexuala de cuplu

Camerele de hotel pot reinvia viata sexuala de cuplu

4/45578
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Potrivit unui studiu publicat de CNN, camerele de hotel pot fi perfecte pentru reaprinderea vietii sexuale de cuplu.
Specialistii sustin ca hotelurile ofera acea intimitate asemanatoare ideii de "acasa", la care se adauga acea unda de mister ce poate incinge imaginatia celor doi parteneri.

In plus, serviciile oferite de hoteluri le ajuta pe cupluri sa uite de sarcinile pe care le aveau acasa, titreaza romanialibera.ro. Modul in care sunt aranjate camerele de hotel poate stimula somnul.

Astfel, o camera inalta, cu draperii mari, cu pereti rosii si cu o lenjerie care miroase bine poate stimula foarte bine somnul turistilor.

Apoi, dupa o noapte fierbinte in compania partenerei, poti lua micul dejun in camera, servit elegant pe o tava de argint. Dupa toate acestea, holul hotelului iti poate oferi un spatiu ideal pentru rezolvarea catorva probleme presante legate de munca - emailuri sau telefoane importante.ᅡ Plimbarea prin oras si opririle in locuri importante va pot oferi o dupa-amiza relaxanta ce poate prevesti o noua seara incendiara intre asternuturi.

Asadar, pentru cei care cred ca au intrat intr-un impas din punct de vedere sexual este chiar indicata o iesire din banal si o vizita la un hotel.