askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  Camere de hotel in aer liber

Camere de hotel in aer liber

2/29922
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In timp ce unii prefera vacantele cat mai tihnite, cu rezervare la hotel de 4-5 stele si tot felul de servicii incluse, altii se folosesc de concediu pentru a experiementa senzatii noi. Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa rezervi o camera la hotel, dar sa dormi sub cerul liber.

Nu va ganditi ca e vorba despre un hamac sau vreo cocioaba, ci de hoteluri sau resorturi in toata regula, dar care ofera turistilor o experienta inedita.

Iata care sunt cele mai spectaculoase camere de hotel in aer liber!
Amangiri Resort, Statele Unite ale Americii
Amagiri Resort se afla la granita dintre patru state americane: Utah, New Mexico, Arizona si Colorado, un loc in care au trait triburile Navajo si Hopi. Locul nu este ales intamplator, pentru ca seara, turistii cazati la Amangiri Resort se pot bucura de liniste absoluta si un spectacol stelar impresionant.


Lion Sands, Africa de Sud
Lion Sands este un mic resort creat de Guy Aubrey Chalkley, un american cu origini irlandeze, care in anii '20 a emigrat in Africa de Sud. Daca initial Chalkley construise un singur adapost, intr-un copac, pentru a se feri de animale pe timpul noptii, acum, Lion Sands Private Game Reserve se intinde pe o suprafata de 3000 de hectare si cuprinde trei cabane, devenite intre timp parte a unui resort de cinci stele, dar in aer liber.


Las Ventanas al Paraiso, Mexic
De pe terasa hotelului Las Ventanas al Paraiso turistii au o priveliste de 180 de grade catre marea Cortes.ᅡ"Camera" dispune de pat king-size si semineu propriu.


Blue Mountains Private Safaris, Australia
Situat in Parcul National Blue Mountains din Australia, "hotelul" pune la dispozitia turistilor "camere" sub cerul liber, cu paturi pe platforme din scanduri, insa nu sunt nici de departe incomode, angajatii Blue Mountains Private Safaris asigurandu-se de confortul maxim al turistilor.


L'Albereta, Italia
In Erbusco, zona Lombardiei, se afla hotelul L'Alberta, pe dealurile Franciacorta, intre Brescia si Bergamo. Camerele de lux ale hotelului sunt prevazute cu un tavan decapotabil, turistii putand sa se bucure de cerul senin ori spectacolul stelar din timpul noptii.