askmen.ro  »  Going Out  »  Calatorii  »  7 Cele mai tari obiective turistice din Londra

7 Cele mai tari obiective turistice din Londra

3/30509
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
´┐éCa orice oras mare, Londra are numeroase atractii turistice, dar daca stai sa te iei dupa ghid, nu termini de vizitat totul intr-o saptamana.

In plus, Londra este plina de istorie, de aceea ar fi o idee buna sa te minunezi de impozanta muzeelor sale.
Natural History Museum
Muzeul are o expozitie permanenta de diznozauri, pe langa colectii impresionante cu cele mai mari, inalte si rare animale din lume. In plus, cladirea in sine este fascinanta si merita admirata.

[caption id="attachment_30511" width="460"] sursa: www.london-attractions.info[/caption]

Tower of London
Una dintre cele mai faimoase constructii din lume, care a fost palat regal, inchisoare si loc de executie, arsenal, depozit de bijuterii si gradina zoologica. Este fix langa Tower Bridge, asa ca poti profita de ocazie si sa mergi 5 minute ca sa ajungi la podul-emblema al Londrei.

[caption id="attachment_30512" width="420"] sursa: www.london-attractions.info[/caption]

Victoria and Albert Museum
Inarmeaza-te cu rabdare, este imens! Adaposteste artefacte fascinante din toata lumea, ba chiar sali cu bucati de constructii. Este structurat pe perioada istorice din Marea Britanie si perioade din Orient si Orientul Indepartat. Cu siguranta merita, intrarea este libera.

[caption id="attachment_30517" width="440"] sursa: traveleadvice.blogspot.com[/caption]

Science Museum
Cu adevarat impresionant, muzeul ne da mult de gandit legat de origini si de viitorul omenirii, prezentand si evolutia tehnologica din ultimii 300 ani. Cu siguranta in varful listei prioritatilor cand vine vorba de obiective de vizitat in Londra, iar intrarea este libera.

[caption id="attachment_30513" width="600"] sursa: www.sciencemuseum.org.uk[/caption]

Tate Modern
Muzeul de arta contemporana include expozitii temporare atat moderne cat si cu artisti clasici. Din turn ai o vedere superba asupra orasului si daca tot esti chiar langa, o plimbare pe malul Tamisei face toti banii.


London Eye
In faimoasa roata de langa Big Ben se poate urca platind un bilet care iti ofera timp de 30 de minute o vedere asupra orasului, insa este mai fascinanta daca este ozata de pe malul celalalt. EDF Energy London Eye este cea mai inalta roata de observatie din lume .

[caption id="attachment_30515" width="600"] sursa: en.wikipedia.org[/caption]

British Museum
Cel mai cunoscut muzeu britanic expune minunatiile realizate de om pe parcursul veacurilor in toata lumea. Putem admira, printre altele, Rosetta Stone, sculpturile din Parthenon si chiar mumiile din Egpitul Antic. Iar intrare este libera!

[caption id="attachment_30516" width="560"] sursa: traveleadvice.blogspot.com[/caption]