askmen.ro  »  Going Out  »  Filme

filme

Regina Ice

Este romanca de-a noastra, iar un alt nume de scena pe care il foloseste este Maria. A jucat in 16 filme porno si s-a nascut la 11 octombrie 1984.

"Restul e tacere"

Scris si regizat de Nae Caranfil, dupa o poveste adevarata de la inceput de secol XX, `Restul e tacere` este un film despre primul film realizat in Romania. Din distributie fac parte Marius Florea Vizante, Ovidiu Niculescu si actrita Ioana Bulca.

"10.000 i.Hr."

Cu Roland Emmerich (`Independence Day`, `The Day After Tomorrow`) intr-o dubla postura, de regizor si scenarist, `10.000 i.Hr.` (`10.000 BC`) aduce pe marile ecrane o poveste dintr-un trecut preistoric. In rolurile principale ii veti regasi pe

"Dansul Dragostei 2"

`Cand trupul vorbeste, cuvintele sunt de prisos.` Briana Evigan si Robert Hoffman va invita, din 21 martie, la `Dansul Dragostei 2`, o poveste spectaculoasa despre dragoste, libertate, loialitate si, mai ales, muzica. Coloana sonora reuneste hituri

Jessica Alba - "Into the blue" (2005)

Titlul filmului se refera, bineinteles, la ocean, nu la sutienul Jessicai. In aceasta pelicula, actrita impreuna cu Paul Walker se afla pe urmele unei comori scufundate.

Cameron Diaz - "Charlie"s Angel" (2003)

In `Charlie`s Angel` am avut ce admira. Dintre Drew Barrymore, Lucy Liu si Cameron Diaz, am apreciat cel mai mult costumul de inger al celei din urma.

Liz Hurley - "Pact cu diavolul" (2000)

Multi barbati si-ar vinde sufletul unui astfel de diavol... Si pe buna dreptate. Liz Hurley are 43 de ani si arata mult mai bine decat doua tinere de 21...

Angelina Jolie - "Lara Croft: Tomb Raider" (2001)

Angelina Jolie ar putea la fel de bine sa fie imbracata pana in gat sau intr-un sac si tot sexy ar arata. Trasaturile acestei femei sunt mai mult decat senzuale. In `Lara Croft`, Angelina a facut o adevarata demonstratie de forta si... seductie.

Eva Mendes - "Stuck on you" (2003)

Nici nu mai conteaza ce au facut Matt Damon si Greg Kinnear in film, atata timp cat si Eva Mendes a fost acolo. Si nu a fost oricum, ci in costum de baie.

Raquel Welch - "One million years B.C." (1966)

Poate ca nu este tocmai un costum de baie, dar cine nu si-ar dori sa vada o femeie care traieste in pestera In special atunci cand este atat de sexy ca Raquel Welch... Andrei, AskMen.ro

Cauta in site