AskMen.ro » Stil » LifeStyle » Sfaturi de sanatate pentru barbatii de peste 50 ani

Sfaturi de sanatate pentru barbatii de peste 50 ani

Publicat: 24 Nov 2020 16:09

Sănătatea organismului uman este un aspect care se schimbă în timp, odată cu vârsta noastră. Nevoile corpului nostru se modifică și este bine să fim atenți la semnele pe care ni le oferă, pentru a putea trata punctual problemele ce pot apărea.
În cazul bărbaților de peste 50 de ani, intervin diverse procese biologice care pot cauza neplăceri, lucruri cauzate și de lipsa activității sau a metabolismului încetinit. Printre cele mai comune afecțiuni se numără problemele legate de prostată, de digestie, colesterolul mărit și asimilarea îngreunată a vitaminelor din alimente, lucruri pentru care avem câteva rezolvări naturale, ideale pentru organismul bărbaților de peste 50 de ani.

1. Urmarea unui tratament cu ulei de krill împotriva colesterolului mărit

Sistemul cardiovascular este unul dintre sistemele corpului uman care începe să fie afectat o dată cu trecerea pragului de 50 de ani în cazul bărbaților, în special din cauza nivelului mare de colesterol rău din sânge. Prin administrarea unor tratamente naturiste cu ulei de krill, colesterolul rău (LDL) scade, în timp ce colesterolul bun (HDL) crește. În acest context, circulația sanguină este menținută în parametri normali, iar afecțiunile mai grave precum infarctul sau accident vascular cerebral sunt evitate, permițând sângelui să circule cu ușurință în interiorul vaselor de sânge, fără a fi blocat de depunerile de grăsime de pe pereții acestora.

2. Menținerea unui ficat sănătos cu ajutorul a 7 plante active

Suplimentele lichide ce conțin plante active sunt neîndoielnic variante optime de tratare a afecțiunilor hepatice pentru bărbații de peste 50 de ani. Beneficiile pe care aceste suplimente naturale lichide le aduc provin pe de-o parte din forma lor lichidă care are o absorbție rapidă în corp, dar și datorită plantelor pe care le conțin. Cele 7 plante active din produsul Hepalive contribuie la regenerarea ficatului, ajută la ameliorarea simptomelor de greață sau balonare, dar îl și detoxifică în același timp, sporind astfel filtrarea toxinelor din organism, ce are loc la nivelul ficatului.

3. Protejarea și menținerea unei prostate sănătoase cu Prosvital

Una dintre cele mai cunoscute afecțiuni ce pot apărea la un bărbat de peste 50 de ani este legată de tractul urinar și prostată. Din cauza creșterii anormale de prostată, peste 50% dintre bărbați de peste 50 de ani sunt afectați de adenomul de prostată, apărând un disconfort cu care se confruntă neîncetat până la momentul acționării directe asupra cauzei. Suplimentul natural pentru prostată Prosvital are 11 ingrediente active și contribuie la menținerea unui tract urinar sănătos prin eficiența dovedită asupra incontinenței urinare, dar și datorită efectelor pozitive pe care le are asupra prostatei.

4. Asimilarea cantității necesare de multivitamine în formă lichidă

După trecerea pragului de 50 de ani la bărbați, nutrienții, mineralele și vitaminele de care au nevoie încep din ce în ce mai greu să fie asimilate de organism doar prin prisma alimentației. În aceste cazuri, suplimentarea pe cale naturală este necesară, iar una dintre cele mai eficiente soluții este apelarea la suplimente lichide care să conțină atât vitamine, cât și minerale, așa cum este MAN ACTIVE 50+. Acest complex de multivitamine lichide reprezintă doza zilnică necesară de nutrienți pentru un bărbat adult, conținând 13 vitamine esențiale, 85 minerale și 10 aminoacizi, toate acestea în doza zilnică recomandată de 15 ml.

Suntem conștienți că menținerea sănătății începe să devină un subiect de mare importanță pentru bărbații de peste 50 de ani, iar acest aspect reprezintă, de asemenea, o datorie care trebuie luată în serios. Prin alimentație, viață activă și sport, obiectivul de a trăi o viață sănătoasă devine o rutină plăcută, care poate fi susținută perfect prin combinarea unor suplimente naturale, precum sunt cele oferite de Grădina Sănătății.