AskMen.ro » Stil » LifeStyle » Lux la inaltime: 5 cele mai extravagante servicii ale companiilor aeriene - GALERIE FOTO

Lux la inaltime: 5 cele mai extravagante servicii ale companiilor aeriene - GALERIE FOTO

Publicat: 01 Nov 2012 00:00

Te-ai intrebat vreodata de ce tratamente speciale beneficiezi atunci cand zbori la clasa intai Conditiile de lux s-au imbunatatit simtitor, iar companiile aeriene au trecut de la caviar si sampanie la a oferi clientilor sesiuni de masaje si pedichiura.
Iata 5 cele mai extravagante servicii oferite de companiile aeriene la clasa intai!
1. Singapore Airlines
Pasagerii care se hotarasc sa zboare la clasa intai cu Singapore Airlines primesc pijamale Givenchy si seturi de toaleta de la Ferragamo. Sampania oferita este numai Krug sau Dom Perignon, iar cand vor sa doarma pasagerii isi pot intinde singuri patul.

2. Emirates Airlines
Compania aeriana pune la dispozitia pasagerilor camere private, echipate complet si dotate cu toaleta si cabina de dus.

3. Cathay Pacific Airways
Cathay Pacific Airways s-au gandit ca pasagerii sa se bucure de mancare calda chiar si la inaltime. Avionul este dotat cu ustensile de bucatarie, astfel incat clientii sa poate savura o masa calda, chiar si atunci cand zboara cu avionul.

4. Qatar Airways
Compania aeriana ofera clientilor la clasa intai servicii cu totul extravagante. Pasagerii se pot relaxa in jacuzzi sau la spa. La bord mai au la dispozitie un restaurant de cinci stele, servicii cinema si un birou.

5. Thai Airways
Daca esti dispus sa scoti din buzunar sume fabuloase pentru un zbor la Royal First Class al companiei Thai Airways, trebuie sa stii ca printre serviciile de lux oferite se numara seturi de toaleta ce includ si un spray cu apa Evian. Pasagerilor li se ofera sampanie Dom Perignon, alaturi de delicatese ca homar thermidor si friptura de rata.