AskMen.ro » Stil » LifeStyle » Cele mai tari piscine pe acoperis

Cele mai tari piscine pe acoperis

Publicat: 28 Nov 2012 00:00

Piscinele pe acoperis au devenit un adevarat trend, iar hotelurile exclusiviste ofera turistilor ocazia de a inota deasupra orasului.´┐éCand marea nu te mai multumeste, alege un hotel cu o piscina pe acoperis. Pe langa serviciile de calitate, privelistea va fi una cu totul inedita.

Iata care sunt cele mai frumoase piscine pe acoperis!

1. Marina Bay Sands

In Singapore se afla Marina Bay Sands, o piscina de 157 de metri, pe acoperisul unui hotel de 57 de etaje.


2. Hotel Joule

Deasupra hotelului Joule din Dallas se afla o piscina nerecomandata celor care se tem de inaltime. Pe langa faptul ca se afla deasupra cladirii, piscina are pereti de sticla, iar o parte din ea este construita in afara acoperisului.

3. Thompson Toronto Hotel Pool

Inaugurata in 2010, piscina hotelului Thompson Toronto se afla deasupra etajului 16 al cladirii si ofera o panorama asupra centrului orasului Toronto.


4. Harbour Plaza Hotel

In Hong Kong, pe acoperisul hotelului Harbour Plaza se intinde o piscina spectaculoasa, cu pereti din sticla. Turistii dornici de experiente inedite se pot relaxa la piscina, dar si admira de sus centrul orasului Hong Kong si dealurile din imprejurimi.


5. Old Sydney Holiday Inn

Exista vreo panorama mai buna a orasului Sydney Din piscina de pe Old Sydney Holiday Inn ai vedere la Harbour Bridge si Opera House.


6. Colonnade Boston Hotel

Singura piscina pe acoperis din Boston se afla deasupra Hotelului Colonnade Boston. Aici pot veni sa se relaxeze nu doar turistii hotelului, ci, in timpul saptamanii, este deschisa si publicului.


7. Grand Hotel Central

In Barcelona, pe acoperisul Grand Hotel Central se intinde o piscina sezationala, cu o panorama a celebrului CartierGotic.