AskMen.ro » Stil » LifeStyle » Cele mai luxoase spa-uri din lume

Cele mai luxoase spa-uri din lume

Publicat: 26 Nov 2012 00:00

Pe listele hotelurilor de lux sunt incluse serviciile spa care ofera tratamente de infrumusetare sau intretinere deopotriva pentru femei si barbati.

Iar atunci cand vorbim despre cele mai exclusiviste hoteluri din lume, ofertele cresc direct proportional cu preturile si pretentiile turistilor.

Armani Spa

Giorgio Armani a realizat designul fiecarui obiect din Armani Hotel, aflat in Milano, in cartierul modei, Via Manzoni. Pe langa designul impresionant al hotelului, serviciul spa ofera masaje de detoxifiere Fluidita. 50 de minute de masaj cu ulei de jad, indicat pentru cresterea circulatiei si eliminarea toxinelor, costa 115 Euro.

Auriga Spa

Auriga Spa se afla in apropiere de Empire State Building, in New York. Spa-ul lucreaza impreuna cu o cunoscuta companie britanica, British Organic Pharmacy, oferind tratamente inspirate de fazele lunii. Tratamentul Full Moon dureaza 180 de minute si costa 555 de dolari. Acesta include un rasfat total cu masajul picioarelor cu ulei de trandafir, o procedura de exfoliere, curatare cu petale de trandafir, tratamentul finalizandu-se cu un masaj limfatic.

Spa My Blend by Clarins

Gazduit de hotelul Le Royal Monceau Raffles Paris, Spa My Blend by Clarins este un centru de tratament exclusivist, imbinand simplitatea cu luxul. Acolo se afla cea mai lunga piscina din Paris. Un simplu tratament facial la Spa My Blend by Clarins costa 295 de Euro.

Bulgari Spa

Bulgari Spa abunda de masculinitate italiana prin design si atmosfera. Spa-ul se intinde pe doua etaje si dispune de 12 sali de relaxare, unde poti urma tratamente cu produsele brandului exclusivist ESPA sau tratamente special create pentru Bulgari. O sesiune de pedichiura medicala de lux costa nu mai putin de 175 de Euro pentru 70 de minute.