AskMen.ro » Stil » LifeStyle » Cele mai bune aparate de tuns corporal

Cele mai bune aparate de tuns corporal

Publicat: 28 Nov 2012 00:00

Daca nu esti paros din nastere, atunci nu trebuie sa-ti faci probleme, insa esti un caz rar. Cei mai multi barbati se confrunta cu problema parului corporal in exces.

Unele femei stramba din nas cand aud de barbati care se epileaza, dar nici nu le place sa aiba langa ele in pat un mascul cu "blana" deasa pe el. Ce facem atunci Pentru a nu da in extrema epilatului total si pielii de bebelus, cea mai noua, comoda si ieftina metoda este aparatul de tuns corporal. Acesta este creat special pentru a putea scapa de parul nedorit de la gat in jos, poate fi setat in functie de lungimea parului pe care vrei sa-l tunzi si are grija de pielea ta.

Un alt detaliu important este ca aparatele de tuns corporale pot fi folosite si la dus.

Hai sa vedem care sunt cele mai bune aparate de tuns corporale!Philips BG2036/32
Philips BG2036/32 este special construit pentru eliminarea parului nedorit de pe axila, piept, spate, abdomen, zona inghinala si picioare. Este dotat cu un cap de tundere si radere. Delicat cu pielea, aparatul este hipoalergenic cu folie si varfuri perlate, pentru a preveni iritarea pielii. Datorita unui accesoriu proiectat special pentru spate, eliminarea parului nedorit va fi mai usoara. Philips BG2036/32 vine cu 3 piepteni inclusi (3,5 si 7 mm), pentru a usura tunderea parului, in functie de lungimea acestuia.
Pret: 210 leiPhilips BG2024/15

Aparatul de tuns corporal de la Philips poate fi folosit pe toata suprafata corpului, fiind special creat pentru zona abdomenului, axila, piept, spate, zona inghinala, umeri si picioare. Este hipoalergenic, cu varfuri perlate, care previn iritartiile, lasand pielea neteda.

Philips BG2024/15 poate fi folosit atat pe uscat, cat si la dus, fiind rezistent la apa. Curatarea acestuia se face simplu, sub jetul de apa.

Pret: 130 LeiBraun B35

Aparatul de tuns corporal creat de Braun este creat pentru a tunde cu cea mai mare precizie parul de pe corp, chiar si in cele mai greu accesibile zone. BRAUN B35 este dotat cu un dispozitiv de tundere de inalta precizie si cu lama Gillette Fusion. Aparatul este rezistent la apa, deci poate fi utilizat si la dus.

Pret: ᅡ172 leiPhilips Norelco BG2040/34

Philips Norelco este un aparat all-in-one, creat pentru a tunde cu delicatete parul de pe corp, fara a lasa iritatii. Datorita capului 3D, acesta este usor de utilizat pe toata suprafata corpului. Treptele de reglare sunt intre 3 si 11 mm.

Pret: ᅡ55$Remington BHT2000

Remington BHT2000 este o masina de tuns cu lame de titan, presetate pe 5 lungimi. Remington BHT2000 tunde pana si in cele mai greu accesibile zone, utilizarea fiind simpla datorita functiei de autoascutire si setarea lungimii. Poate fi folosit si sub apa.

Pachetul vine cu o perie de curatare si ulei lubrifiere.

Pret: 126 lei