Ce fel de lenjerie pentru pat prefera barbatii?

Publicat: 15 Dec 2016 15:39

Cu siguranță într-un cuplu, femeia este cea care alege lenjeria de pat. Ce faci însă când aceasta este cu flori sau inimioare și nu este pe gustul partenerului? Sau cum te descurci când trebuie să faci un cadou de acest fel unei persoane de sex masculin și trebuie să alegi un set de lenjerie care să-i fie pe plac? Ei bine, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să navighezi pe un magazin de lenjerii de pat online.

Ce fel de lenjerii de pat preferă bărbații?

În urma unor sondaje s-a concluzionat faptul că bărbații sunt pretențioși în alegerea lenjeriei de pat. Cu siguranță ei preferă culorile mai închise la materiale deoarece acestea le creează impresia unui plus de încredere în sine. Imprimeurile florale nu sunt pe gustul lor și de aceea dacă vreți o relație armonioasă nu cumpărați materiale de acest fel. Nuanțele de albastru închis, verde închis, gri, maro, ciocolatiu sunt apreciate de bărbați.

Culoarea neagră se află în topul preferințelor mai ales la bărbații moderni, sau care sunt adepții muzicii rock. Roșul este de asemenea o alegere bună pentru ei deoarece este culoarea pasiunii, de aceea dacă vreți să faceți un cadou partenerului alegeți o lenjerie de pat cu imprimeu de acest fel. Roșul este o culoare vibrantă și luminoasă, este culoarea iubirii și lenjeria de acest fel este sexy, poate aprinde dorința sexuală în cuplul respectiv.

Bărbații țin foarte mult să aibă o stare interioară bună și de aceea se uită cu atenție la design-ul lenjeriei de pat. Ei cumpără de obicei materiale uni, cu modele geometrice sau abstracte și nicidecum imprimeuri cu flori, animale, inimioare sau alte ornamente de acest fel.

Bărbații țin cont și de calitatea materialului și nu doar de frumusețea acestuia când aleg lenjeria de pat. Ei preferă mătasea, satinul sau bumbacul satinat, care au un efect de lux, pe gustul lor. Mătasea este fină, plăcută la atingere, răcoroasă și cu efect strălucitor. O astfel de lenjerie este elegantă și potrivită pentru a crea o atmosferă deosebită în dormitor. Bumbacul satinat este delicat și are efect bun asupra organismului, este ideal pentru a avea un somn odihnitor.

Foarte bune sunt și lenjeriile din bumbac 100% dar și lenjeriile din in deoarece absorb transpirația și umezeala, au o bună permeabilitate la aer și conductibilitate termică deosebită. Astfel de fibre vegetale sunt foarte apreciate de bărbații care preferă materialele naturale. Bumbacul are o bună elasticitate și suplețe mare, este rezistent la atacul insectelor, are putere de absorbție a transpirației și rezistă la spălări repetate mai ales dacă are densitate mare.

Materialul din in are rezistență mecanică mare și un drapaj bun, nu se deteriorează repede la frecare și spălare, dar se șifonează ușor. Bărbații cu pielea sensibilă pot opta pentru lenjerii de pat din fibră de bambus care sunt de calitate foarte bună și de aceea costă mai mult. Aspectul lor este frumos, lucios, iar caracteristicile de durabilitate sunt foarte bune.

De asemenea, astfel de lenjerii sunt apreciate pentru faptul că își mențin culoarea în timp, absorb transpirația, își păstrează calitatea pe parcursul utilizării. Bărbații nu se uită prea mult la preț când e vorba de persoana lor, de confortul perfect la dormit. Selectează lenjeria de pat de cea mai bună calitate, care e pe gustul lor și din punct de vedere al materialului din care este fabricată și al aspectului, sunt foarte exigenți când cumpără un astfel de produs.

Dacă vrei să faci un cadou unui bărbat, alege o lenjerie de pat dintr-un material de calitate, cu un design interesant sau un desen tradițional ,,masculin"!

Trebuie sa citesti