AskMen.ro » Stil » LifeStyle » Bauturi pe care sa nu le comanzi in bar

Bauturi pe care sa nu le comanzi in bar

Publicat: 10 Apr 2013 00:00

Esti un barbat adevarat, nu comanda bauturi care ar putea sa te faca de ras intr-un fel sau altul, ba chiar sa te faca sa pari mai putin masculin. Astfel iti scazi drastic sansele de a intra in vorba cu domnisoara draguta pe care ai vazut-o cand ai intrat in bar.

Nu vorbim aici despre cocktailurile non-alcoolice, acelea sunt clar strict feminine. Ai liber in schimb la scotch, vodca si rom, atat timp cat sunt servite intr-un pahar demn de un barbat, nu intr-unul de cocktail sau intr-o sticla de cocktail la 0,33.

Vezi mai departe bauturile de care trebuie sa te tii deoparte in club.
Nume greu de pronuntat
Orice bautura care are un nume pe care nu poti sa-l pronunti este taiata din strat de pe lista optiunilor tale, cel putin pana nu afli dintr-o sursa sigura cum se citeste dracia aia.

[caption id="attachment_33477" align="aligncenter" width="300"] sursa: altervista.org[/caption]


Ce si-a luat si ea
"O sa vreau si eu ce comanda ea" este expresia pe care nu vrei sa te auzi spunand-o. Nu neaparat pentru ca ai sanse sa te trezesti cu vreun cocktail roz cu umbreluta pe masa, ci mai degraba pentru ca vrei sa arati ca esti un barbat pe care poata sa bazeze, care poate lua propriile decizii. Mai putin atunci cand ea isi comanda whisky.

[caption id="attachment_33478" align="aligncenter" width="310"] sursa: eddingbycolor.com[/caption]


Sex on the beach
Desi este un cocktail alcoolic, cel mai bine este sa te rezumi la long drinks daca iti doresti ceva amestecat. Dar nu Malibu cu cola. Oricat ar vrea partenera sa ciocneasca cu tine un pahar festiv de cocktail in cinstea a cine stie ce, mai bine ii propui un pahar de sampanie sau de vin.

[caption id="attachment_33479" align="aligncenter" width="410"] sursa: yumhow.com[/caption]


Ready to drink
Daca tot te afli intr-un bar, pune barmanul acela la treaba, sigur stie sa amestece doua bauturi! Nu ai nicio scuza sa iti comanzi o bautura alcoolica amestecata cu suc care este gata preparata. Smirnoff Ice sau Bacardi Silver sunt bauturi pentru femei, sa fim seriosi.

[caption id="attachment_33480" align="aligncenter" width="500"] sursa: wordpress.com[/caption]


Cosmopolitan
Niciodata in vecii vecilor sa nu ceri un Cosmo. Oricat de curios ai fi legat de gust, respecta faptul ca se afla in fruntea listei cu bauturi pe care femeile le beau cand e seara fetelor si tine-te departe de acest cocktail care iti pune in pericol masculinitatea.

[caption id="attachment_33481" align="aligncenter" width="230"] sursa: thenibble.com[/caption]