AskMen.ro » Stil » LifeStyle » 5 Cele mai scumpe trabucuri din lume

5 Cele mai scumpe trabucuri din lume

Publicat: 27 Mar 2013 00:00

Fumatul de trabuc este mai pretentios decat fumatul obisnuit de tigari si denota mai mult stil si rafinament. Cei care prefera tigarile de foi sunt de cele mai multe ori si bautori de whisky in acelasi timp.ᅡ Imaginea se completeaza firesc daca fumatorul despre care vorbim este si imbracat la patru ace si mare amator de golf in acelasi timp.

Din motivele prezentate mai sus, trabucurile de calitate sunt scumpe, iar mai departe vom afla care sunt cele mai scumpe dintre ele.

Pentru iubitorii de tigari de foi care nu isi doresc sa dea o avere pentru pasiunea lor exista intotdeauna brandurile cu preturi medii precum Louixs, Stradivarius sau Ashton VSG, care se invart intre 100 si 170 de lei.
Arturo Fuente - Opus X
Compania Arturo Fuente a lansat trei linii de tigari de foi scumpe: Opus X "A" la 79 de dolari bucata, Opus X BBFM la 55 de dolari si Don Arturo AnniverXario la 79 de dolari bucata.

[caption id="attachment_32637" align="aligncenter" width="450"] sursa: cigarinspector.com[/caption]


Cohiba - Behike
Cohiba este una dintre cele mai cunoscute companii care produc tigari de foi, cunoscute chiar si celor care nu fumeaza. Ei au facut un sortiment numit Behike, care costa 470 de dolari bucata. Si firma Altadis a facut cateva trabucuri Behike, care costau peste 400 de dolari bucata.

[caption id="attachment_32638" align="aligncenter" width="420"] sursa: lacasadelhabano.com[/caption]


Gurkha - His Majesty's Reserve
Tutunul din aceste trabucuri este imbibat in coniac Louis al XIII-lea (care costa 2.000 de dolari sticla), iar din acest motiv costa 750 de dolari bucata.

[caption id="attachment_32639" align="aligncenter" width="360"] sursa: bowtiemagazine.com[/caption]


Gurkha - Black Dragon
Gurkha au lansat inca un sortiment scump de trabuc, numit "dragonul negru". Compania a lansat cinci cufere lucrate manual din oase de camila, iar fiecare dintre ele a fost vandut cu 115.000 de dolari si continea 100 de trabucuri. Putem consiedera ca era 1.150 bucata. Ulterior au mai lansat o line cu acelasi nume, dar la 10 dolari bucata.

[caption id="attachment_32640" align="aligncenter" width="480"] sursa: topoften.com[/caption]


Gran Habano - El Gigante
Gran Habano au facut un trabuc urasi pe care l-au denumit El Gigante si care poate fi considerat cel mai scump din lume, fiind estimat la pretul de 200.000 de dolari.

[caption id="attachment_32641" align="aligncenter" width="500"] sursa: refinedguy.com[/caption]