AskMen.ro » Stil » Fashion » Zenya - primul atelier destinat designerilor romani

Zenya - primul atelier destinat designerilor romani

Publicat: 04 Oct 2013 00:00

Designul romanesc de calitate este reprezentat acum si Bucuresti, in primul showroom multibrand high-end ZENYA ATELIER.

Cu un suflu proaspat adus cultului imaginii, o experienta completa si actualizata a esteticii stilului si a conceptului de shopping de lux, pe 7 octombrie se deschide in centrul Capitalei primul showroom multi-brand exclusivist ZENYA Atelier.

ZENYA Atelier isi propune misiunea curajoasa de a promova exclusiv designul romanesc de cea mai buna calitate, urmarind sa reuneasca in oferta sa tineri designeri talentati, premiati in competitii internationale de moda, branduri care au succes pe piata interna si se remarca prin calitatea designului si a finisajelor, dar mai ales designeri romani care ne reprezinta cu succes pe piata internationala si regasesc abia acum, odata cu ZENYA ATELIER, un spatiu ideal care sa le reprezinte produsele.

Showroomul este organizat in doua sectiuni: Zona luxury si couture, reuneste colectia pentru mirese, rochiile couture de gala, tinutele luxury pentru fetite si adolescente, precum si accesoriile de seara pentru acestea. Zona de urban si cocktail impleteste intr-o maniera unica articole vestimentare si accesorii pentru zi si seara, de la rochii din matase cu broderie manuala, la coliere din portelan compuse din cate 200 de piese modelate individual.

Mai mult decat atat, in atelier sunt oferite servicii exclusiviste de consultanta de stil, retusuri pentru produsele aflate la vanzare si, cel mai important, croitorie de lux la comanda. Prin serviciile made-to-measure si oferta de articole vestimentare si accesorii care se intrepatrund si se subliniaza reciproc, ZENYA elibereaza conceptul de shopping de obiectul sau si il transforma intr-o interactiune personala captivanta.

Magazinul promite nu numai experiementarea separata a unor stiluri feminine identificabile, ci si suprapuneri antagonice, simplificari stilistice curajoase, rafinament fluid, prospetime si volumetrii indraznete. Astfel, ZENYA Atelier debuteaza cu un mix rafinat de 13 designeri romani, o diversitate de concepte vestimentare pentru femei si branduri de accesorii unice.

Alexandra Abraham ¬ accesorii de piele, Andreea Musat - casual luxury, Fandacsia ¬ palarii couture, Florina Ivascu ¬ rochii si pelerine couture, Loredana Nedelcu ¬ tinute de cocktail pentru fetite, Marie Nouvelle ¬ pictura pe esarfe de matase, Oana Vasiloiu ¬ rochii de matase si accesorii, Otilia Brailoiu ¬ tinute de lux bridal, couture si de seara pentru fetite, Otilia Flonta ¬ plicuri si genti, Raluca Buzura ¬ coliere couture din ceramica, Tom Florian si Yvy Bags ¬ de asemenea, genti si plicuri, precum si o colectie proprie a ZENYA Atelier de rochii, mantouri si pelerine cocktail.

Showroom-ul ZENYA isi deschide portile incepand cu 7 octombrie la adresa Bld. Lascar Catargiu nr. 27, intr-o cladire ArtDeco de exceptie din anii 30, care transpune in spatiu si arhitectura tonul eclectic al colectiilor gazduite. Locatia va fi de asemenea un spatiu activ, in care clientele vor fi rasfatate cu nenumarate evenimente artistice, vernisaje si lansari de carte, seminarii de fashion si styling sustinute de designerii romani si specialistii in domeniul frumusetii, precum si sesiuni private de shopping cu stilisti personali.

ZENYA Atelier se lanseaza astfel ca fiind primul manifest high-end de stil al diasporei de designeri romani, avand ca atribut comun o calitate exceptionala a designului, a finisajelor, dar si a serviciilor de consultanta de stil si after-sale management. Clientele vor gasi in showroom caldura si intimitatea unui atelier personal de design, animate de o varietate mare de exprimari vestimentare care se impletesc armonios, caracteristica lanturilor de magazine multi-brand.