AskMen.ro » Stil » Fashion » Sfaturi pentru femei - ce sa nu porti la o prima intalnire?

Sfaturi pentru femei - ce sa nu porti la o prima intalnire?

Publicat: 01 Oct 2013 00:00

Prima impresie conteaza foarte mult! Ori cand vorbim despre noi, barbatii, femeile trebuie sa stie un lucru elementar - barbatul se bazeaza pe factorul vizual. El se excita atunci cand vede. Daca i-ai "taiat curentul" l-ai terminat.

De aceea, atunci cand iesi cu un barbat pentru prima data ar fi bine sa eviti sa porti anumite lucruri pe care el le-ar considera de nepurtat.

Site-ul femalefirst a creionat 7 lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le poarte la prima intalnire.

1. UGG-uri
Barbatii sunt scosi din sarite de celebrele UGG-uri. Pe langa faptul ca nu le apreciaza, le considera complet lipsite de originalitate.

2. Pantalonii largi
Pantalonii largi sunt buni daca vrei sa ascunzi anumite defecte fizice, insa barbatii ii detesta, preferand mai degraba ceva mai mulat. Fiind fiinte care se bazeaza pe vizual, barbatilor nu le plac surprizele neplacute.

3. Sandalele de tip gladiator
Sunt acel tip de sandale care nu scot in evidenta frumusetea picioarelor mai ales atunci cand o femeie poarta rochie sau fusta.

4. Salopeta in carouri
67% dintre barbati cred ca salopeta in carouri este moartea pasiunii deoarece ascunde toate formele unei femei. Mai mult, 55% dintre barbati cred ca acest accesoriu vestimentar ar trebui interzis.

5. Ochelari se soare mari
Barbatii nu inteleg de ce femeile vor sa-si ascunda fata in spatele unor ochelari de soare imensi Mai mult, ei cred ca vedetele arata caraghios cand poarta asemenea ochelari de soare.

6. Bronzul de solar
O piele tinuta in exces la solar are o culoare urata. Mai mult, barbatii cred ca femeile care se bronzeaza in exces la solar au un IQ mai mic. Majoritatea barbatilor prefera acea piele naturala, stralucitoare.

7. Genele false
77% dintre barbati spun ca nu se simt atrasi de genele false, majoritatea optand pentru o imagine naturala.