AskMen.ro » Stil » Fashion » Rochiile Cristallini au facut furori la Paris!

Rochiile Cristallini au facut furori la Paris!

Publicat: 09 Oct 2013 00:00

Brand-ul autohton de rochii de seara, Cristallini a ales una dintre capitalele modei, Parisul pentru a realiza shooting-ul campaniei de toamna-iarna 2013-2014. Fotografiata in locuri emblematice din Orasul Luminilor, colectia de toamna-iarna Cristallini a captat atentiaparizienilor si a turistilor aflati in trecere.

Noile modele sunt spectaculoase, au un design unic si sunt confectionate din voal de matase naturala, paiete sau broderii manuale pe tul. Ceea ce le distinge insa este atentia acordata finisajelor si versatilitatea stilistica.

Rochia care a "paralizat" traficul pe Pont D'Alexandre a fost un model sirena, din paiete aurii, cu un decolteu adanc - element devenit simbolic in creatiile Cristallini.

Atmosfera incarcata de istorie a catedralei Notre Dame de Paris a rezonat cu o rochie din voal de matase naturala, intr-o nuanta regala de rosu-burgundy, iar Muzeul Luvru a devenit fundalul perfect pentru o rochie clasica, neagra, cu un "twist" contemporan, plin de senzualitate.

Colectia este completata de o rochie din triplu-voal, intr-o nuanta de verde-jad, care si-a dezvaluit eleganta
desavarsita in decorul impunator al Primariei din Paris, cunoscuta sub numele de Hotel de Ville.

Destinate evenimentelor festive ale sezonului rece, rochiile Cristallini contureaza armonios silueta, capata un aspect
extravagant prin asocierea paietelor stralucitoare cu tul-ul si provoaca imaginatia prin voalurile fluide, innobilate de broderia cusuta manual, dantela Chantilly, aplicatiile din pietre si paiete.

Colectia de toamna-iarna 2013-2014 Cristallini este disponibila pe site-ul www.cristallini.roï¿‚ si la showroom-ul din Bd. Splaiul Unirii, nr 108.