AskMen.ro » Stil » Fashion » Portretul unui barbat bine incaltat in iarna lui 2016-2017!

Portretul unui barbat bine incaltat in iarna lui 2016-2017!

Publicat: 27 Oct 2016 12:12

Toamna si iarna implica acordarea unei mai mari atentii asupra perechilor de incaltaminte cumparate si purtate. De astazi si pana in martie 2017 vremea este capricioasa: ba e rece, ba e umeda, ba este si rece si umeda. Iarna vine cu ninsori care-ti inconjoara picioarele tale si iti poate provoca degeraturi daca nu esti incaltat corepunzator!

Daca te gandesti la ghete, te gandesti bine.

Ele sunt in masura sa iti ofere invincibilitate, sa poti sa calci pe unde altii nu pot. Daca te gandesti la ghete barbatesti din piele, faci mai bine! Acestea pot sa iti ofere nu numai invincibilitate, dar stii ca si in urmatorul sezon rece vei putea fi incaltat la fel de bine de perechi de incaltaminte barbateasca care, bineinteles, sa iti si placa.

Ghete si pantofi, pantofi si ghete

Ghetele barbatesti, deosebit de variate, au culori in trend, au un duo de culori sau un design sport daca este vorba de cum te incalti cand te plimbi prin oras in timpul liber. Unele dintre ele sunt in culori mai sobre, adaptate sezonului rece, iar altele prezinta o explozie de culoare care sa faca si din cele mai aprige zile de iarna zile frumoase, pline de bucurie, energie, de vitalitate: galben, albastru, rosu.

Daca preferi sa te imbraci si sa te incalti elegant, poti proceda in felul urmator:
Cumperi si ghete si pantofi
Porti ghetele din piele cand mergi la birou pe zapezi sau pe ger
Porti pantofii cand pe jos este uscat sau cand sunt cel putin 5 grade afara
Pantofi casual poti sa porti daca vrei sa te mentii elegant acum, in plin sezon rece
Materialul textil este bun si el, daca se foloseste mai mult in spatiile interioare (mall-uri, cladiri de birouri, adica orice spatiu inchis prevazut cu aer conditionat)

Dupa cum ti-ai dat seama, ai destule posibilitati.

Sunt suficiente pentru multe preferinte si asta in magazinele online - zarva din magazinele stradale nu te ajuta, si nici nivelurile de pret practicate acolo si nici macar faptul ca poti sa probezi - online ai posibilitatea de a face retur intr-un mod extrem de simplu.

Alege calitatea si stilul!

Asadar, stai la caldura casei tale si comanda perechi de incaltaminte barbateasca stilate, poate chiar si elegante, incat sa poti spune ca nu simti ploaia rece sub picioare, nici zapada sau gerul.

Cu cat trec anii, cu atat materialele din care se confectioneaza aceste modele permit din ce in ce mai mult cresterea gradului de confort resimtit. Confort tactil, confort termic, confort vizual. Asadar, este bine ca acum sa te gandesti sa achizitionezi o pereche de incaltaminte pentru barbati, fie ei pantofi (ca n-ai cum sa dansezi cu ghetele pe la nunti), fie ghete (ca n-ai cum sa mergi prin 20 de centimetri de zapada cu pantofii).

Te poti baza pe Modlet.ro

Nu ai un magazin preferat de incaltaminte barbateasca?

Afla-l! Modlet.ro este un magazin online care infatiseaza pentru iarna ghete sport, si ghete din piele naturala, pantofi eleganti si pantofi barbatesti casual. Altceva, pana in primavara viitoare, nici ca iti trebuie!

De ce Modlet.ro?

Pentru ca te avantajeaza.

Ai destule informatii pentru fiecare model in parte, ai niveluri de pret care potrivite pentru orice buzunar, materialele din care au fost confectionate aceste articole de incaltaminte sunt de calitate, iar confectionarea in sine este efectuata in mod profesionist.

Modlet.ro importa modelele sale de la producatori cunoscuti in piata.

Desi face asta, pastreaza scazut nivelul de pret. Si iti permite sa te alegi cu modelul preferat printr-o simpla comanda online. Cum sa te incalti pana in primavara lui 2017? Cum iti place si cum trebuie daca mergi la anumite evenimente sau ocazii. Nu conteaza ca afara este urat si frig, poti sa sfidezi aceste lucruri si sa pasesti in continuare spre destinatie.