AskMen.ro » Stil » Fashion » Noutatile primaverii la lenjerii de pat - O adevarata declaratie de eleganta si stil

Noutatile primaverii la lenjerii de pat - O adevarata declaratie de eleganta si stil

Publicat: 05 Mai 2017 11:10

Iată-ne în sezonul de primăvară! Pentru acest anotimp cuvintele potrivite sunt frumusețea, culoarea, răsfățul, inovația și revitalizarea. Toate acestea se regăsesc la produsele moderne pentru dormitor, cum sunt noile modele de așternuturi de pat dar și alte articole pentru confortul corpului (pături, perne, pilote, cuverturi), articolele pentru decor (ceasuri și rame foto) și pentru bucătărie (accesorii, prosoape, fețe de masă), oferte speciale și colecții de lux.

Lenjeria de pat trebuie să fie frumoasă, confecționată din materiale din fibre naturale, cu imprimeuri realizate prin tehnologii inovatoare. Țesăturile deosebite din in, bumbac și mătase sunt naturale, au un aspect plăcut și oferă o senzație confortabilă corpului. Inul este potrivit persoanelor care au pielea sensibilă, această fibră naturală are proprietăți antiseptice și nu provoacă alergii. De asemenea, inul lasă corpul să respire, absoarbe transpirația, este rezistent și ideal pentru zilele caniculare de vară. Țesăturile din bumbac sunt bune pentru lenjeriile de pat deoarece oferă o senzație plăcută, de răcoare, se întrețin ușor și sunt rezistente la spălare.

Culoarea lenjeriei de pat este importantă, trebuie să fie în nuanțe vesele și pastelate, în tonuri moderne și potrivite acestui sezon. Verdele neutru sau verdele deschis în dormitor la tapet și lenjeria de pat asortat cu alb și bej reprezintă un mod de realizare a unui cadru elegant care poate relaxa, fără a fi deloc plictisitor.Răsfățul este la el acasă dacă alegi o lenjerie de pat elegantă, din satin care este plăcută la atingere și este o soluție pentru a avea un pat frumos în dormitor. Mătasea de lux pentru lenjeria de pat este antistatică și hipoalergenică, are un luciu deosebit și un tușeu plăcut, este răcoroasă, fină și foarte frumoasă.

Inovația și tendințele de design interior sunt un mod foarte eficient de a crea o atmosferă deosebită în dormitor. Dacă se alege un mobilier nou din lemn de calitate – de exemplu din stejar - și o lenjerie de pat modernă asortată perfect, se poate obține un aspect de lux, un design extraordinar de frumos.

Verdele în dormitor este o culoare care revitalizează și echilibrează. Se recomandă pentru tapetul pereților, pentru draperii, lenjeria de pat, etc. Se poate asorta mai ales cu bej și maro, dar și cu alb, galben, negru și alte tonuri de verde. Nuanța de verde-gălbui pentru lenjeria de pat este energizantă, iar dacă se combină cu o nuanță de bleumarin-indigo folosită la tăblia lată de la pat sau pentru pilotă și perne poate crea o atmosferă plăcută pentru bărbați, de solemnitate și încredere în sine. Un exemplu de design în dormitor poate fi cel dominat de o cromatică deosebită în nuanțe de verde asortate cu alb și negru, patul alb, lenjeria de pat albă, pernele și cuvertura de un verde-gălbui, mobila neagră, tapetul verde și perdelele albe.

Cumpărăturile pe astfel de site-uri cu magazine online sunt avantajoase pentru că pot fi recompensate cu oferte exclusive și promoții, iar clienții pot descoperi noutăți și tendințe în domeniul produselor de lenjerii pentru pat de dormitor.