AskMen.ro » Stil » Fashion » Iiana - colectia toamna-iarna 2014

Iiana - colectia toamna-iarna 2014

Publicat: 29 Aug 2013 00:00

Zamislite din maini care trudesc sa duca mai departe traditia portului popular romanesc, creatiile IIANA, reunite in noua colectie toamna-iarna 2014, continua sa respecte tiparul specific fiecarei zone etnogafice.

In colectia IIANA toamna-iarna 2014 se regasesc rochii vintage care poarta ecoul portului romanesc din cele mai vechi timpuri, veste din lana pasporata cu blana naturala de oaie, valnice impodobite cu motive traditionale romanesti, camasi sau ii din panza de bumbac si borangic care au incifrate in broderiile manuale ecoul simbolului identitar al romanismului.

Reintregirea intr-o colectie a acestor vesminte nationale este o incercare de redescoperire a solemnitatii tinutei stramosesti, de intoarcere la simbolurile nationale si formele iconografice ale costumului popular, de constientizare a frumusetii nealterate de vreme a portului romanesc.

Prin eleganta si unicitate, Ia traditional romaneasca handmade IIANAᅡ a devenit un must-have care vorbste despre cea care o poarta.

Pentru a ne regasi fiecare povestea care ne defineste in insemnele magice cusute cu grija pe tesaturi de bumbac si borangic din noua colectie, IIANA va invita zilnic intre orele 10-17.00 la showroom-ul din Piata Natiunile Unite 3-5, bloc A, scara A, etaj 2, ap. 13, sector 4.ᅡ Fii fashion si unica intr-un stil 100% romanesc!

Sa ne indreptam deci umerii si sa invatam sa purtam cu mandrie valnicul, cojoacele si ia romaneasca, pentru ca ele sunt bucati din tezaurul romanesc.