AskMen.ro » Stil » Fashion » Fotbalistul Adrian Cristea se lanseaza in moda

Fotbalistul Adrian Cristea se lanseaza in moda

Publicat: 27 Sep 2013 00:00

Piata produselor de lux pentru barbai din Romania se va inmuli cu un nou brand autohton. Un nou atelier, made to measure,isi va face intrarea pe piata incepand cu jumatatea lunii octombrie.

Adrian Cristea - fotbalistul echipei Steaua Bucuresti si unul dintre actionarii brandului Christian Tailoring, propune barbailor din Romania un serviciu profesionist de consiliere vestimentara in privinta costumelor si camasilor croite pe masura. Un stil de viata, prin accentul pus pe consilierul personal si pe atitudinea care face diferenta dintre un barbat si un gentleman.

Pentru Christian Tailoring calitatea conteaza. De aceea am ales cei mai iscusiti croitori care au lucrat cu celebre case de moda din lume ¬ Dior, Hugo Boss, Armani si Gucci. Nici materialele nu fac rabat de la calitate, acestea fiind aduse din UK, Franta, Italia si Australia.

In campania de promovare a noului brand, Adrian Cristea a incercat si postura de fotomodel, devenind imaginea Christian Tailoring.

In Romania sunt foarte multi barbati atenti si educati din punct de vedere vestimentar, iar noi ne dorim sa cultivam acest lucru prin munca noastra, propunandu-le noi modele, culori sau texturi potrivite cu personalitatea si stilul fiecaruia dintre ei.

¬Intotdeauna am fost atent la imaginea mea si cred ca tinuta unui barbat este foarte importanta. Astfel am decis sa demarez acest proiect. Impreuna cu asociatul meu, Florentin Dragoiu, vom alege fiecare model si material in parte, iar pentru ca punem accent pe originalitate, vom crea modele personalizate, dupa gustul si asemanarea clienilor nostri.
Barbaii ar trebui sa se intoarca la a fi gentlemanii de alta data.

Si cand spun gentleman ma refer la toate punctele de vedere: vestimentatie,comportament si atitudine¬, spune Adrian Cristea.