AskMen.ro » Stil » Fashion » Cum sa te imbraci bine cu bani putini (Recenzie de carte)

Cum sa te imbraci bine cu bani putini (Recenzie de carte)

Publicat: 16 Iul 2013 00:00

Se spune ca exista egalitate intre sexe, dar mai vorbim despre egalitate atunci cand vine vorbaᅡ despre recomandarile si sfaturile in materie de fashion Daca in cazul femeilor existe milioane de surse de unde se pot inspira sau primi sugestii despre stil, de ce nu ar s-ar aplica aceeasi moneda si in cazul barbatului

Este o prostie sa crezi ca barbatii nu trebuie sa fie preocupati de haine si accesorii. Daca nu exagerezi, stilul vestimentar poate deveni aliatul tau si iti poate exprima personalitatea fara cuvinte.

Si in tot acest demers pe care si noi l-am facut pe Askmen.ro,ᅡ pentru a implica mai mult barbatii in ceea ce inseamna "a te imbraca cu stil si corect", am descoperit un om care lupta alaturi de noi, pentru a-i determina pe barbati sa iasa din banala tinuta jeans si tricou sau treningul cu adidasi si sa fie creativi.

Nagy Laszlo a lansat "Stil Masculin. Cum sa te imbraci bine cu bani putini", o carte care, dupa cum ii spune si titlul este dedicata barbatilor si demonteaza conceptia gresita cum ca o tinuta cu stil presupune neaparat shopping la magazine de lux si multi bani in cont.

In "Stil Masculin. Cum sa te imbraci cu bani putini", Laszlo explica cap-coada cum trebuie sa procedezi daca vrei sa faci pasul cel mare si sa iti schimbi stilul vestimentar. Inainte de toate, trebuie sa-ti schimbi modul de gandire si sa fii deschis spre nou.

Parcurgand cartea am ajuns la concluzia ca sunt atatea criterii de luat in considerare atunci cand iti alegi o haina sau o pereche de pantofi, ca shopping-ul nu trebuie sa fie spontan, ci sa fie bine gandit. Voi v-ati gandit vreodata cam de cate ori veti purta o haina inainte sa o cumparati Iata unul dintre sfaturile oferite de aceasta carte.

Nagy Laszlo ne vorbeste despre cum sa determini stilul tau personal, cum sa nu copiezi orbeste modelele din reviste, de unde poti achizitiona haine de calitate la preturi mici si cum le poti combina corect, pentru a crea o tinuta fashion.

Va recomandam o lectura a acestui abecedar de stil masculin ... pe bani putini!