AskMen.ro » Stil » Fashion » Cel mai bine imbracati barbati de la Hollywood in 2013

Cel mai bine imbracati barbati de la Hollywood in 2013

Publicat: 02 Mai 2013 00:00

Actorii de la Hollywood arata din ce in ce mai bine, intorcandu-se la costumele stilate si aerul retro al predecesorilor lor care au facut istorie in industria filmului.

Mai departe vom vedea care sunt cel mai bine imbracati mari actori in acest an, cel putin pana in acest moment.
George Clooney
Clooney are tot ce ii trebuie unui barbat stilat: arata bine, are carisma si simtul umorului, iar orice haine alege sa poarte ii vor sta pur si simplu fantastic. Deja ne-a dat pe spate cu vestimentatia sa de la Oscar, asa ca are locul asigurat in aceasta lista.


Will Smith
Will Smith a trecut, de-a lungul timpului, de la hainele largi si sapca la costume stilate, schimbandu-si radical imaginea. Exact look-ul de care are nevoie un actor pentru a deveni un role-model pentru tinerii in cautarea unui mentor in materie de fashion.

[caption id="attachment_34586" align="aligncenter" width="342"] sursa: www.belfasttelegraph.co.uk[/caption]


Brad Pitt
Brad Pitt a adoptat si el, de ceva vreme, tinutele elegante, devenind un simbol de stil masculin. Totusi, Pitt este la inaltime chiar si atunci cand alege o vestimentatie casual.

[caption id="attachment_34592" align="aligncenter" width="353"] sursa: blogs.coventrytelegraph.net[/caption]


Johnny Depp
Nu se putea sa nu existe si Depp in aceasta lista, mai ales ca stilul lui vestimentar total nonconformist si totusi calculat a devenit o sursa de inspiratie pentru multi barbati. Palariile si esarfele sunt accesoriile sale nelipsite din aproape orice tinuta.

[caption id="attachment_34593" align="aligncenter" width="528"] sursa: star1015.com[/caption]


Ryan Gosling
Gosling a evoluat vestimentar incet-incet, iar orele la fitness si-au atins tinta, ajungand sa fie unul dintre cei mai doriti actori de la Hollwood. Costumele pe care le alege cu mult bun gust si hainele casual in care este surprins de fotografi il avantajeaza in egala masura.

[caption id="attachment_34595" align="aligncenter" width="496"] sursa: redcarpet-fashionawards.com[/caption]


Justin Timberlake
Cele mai importante particularitati ale stilului adoptat de Justin Timberlake sunt ochelarii cu rame groase si vestele purtate peste camasa. Este la ora actuala un model de urmat in moda geek-chic.

[caption id="attachment_34596" align="aligncenter" width="600"] sursa: idolator.com[/caption]


Jude Law
Jude Law este un alt actor care s-a remarcat de-a lungul timpului prin amprenta sa distinctiva in ceea ce priveste stilul vestimentar, preferand costumele high class, inclinand adesea catre croielile fit.

[caption id="attachment_34597" align="aligncenter" width="614"] sursa: zimbio.com[/caption]


Bradley Cooper
Bradley Copper denota mereu eleganta si stil, iar in acest an nu se dezice de la imaginea pe care si-a construit-o pana acum. Dragostea sa pentru costume si frizura slick l-au ajutat sa ajunga "Cel mai sexy barbat in viata" pentru revista People.

[caption id="attachment_34598" align="aligncenter" width="433"] sursa: aceshowbiz.com[/caption]