AskMen.ro » Stil » Fashion » Cei mai stilati barbati din showbizul romanesc

Cei mai stilati barbati din showbizul romanesc

Publicat: 04 Iun 2013 00:00

Nu e tocmai usor sa gasesti barbati stilati intr-o tara extrem de retrograda si refractara la stil, cum e Romania. Mai ales cand vine vorba despre industria ¬frumosului¬ adresata partii masculine, Romania este codasa in topul vanzarilor, spre deosebire de alte state unde cosmetica, stilistul sau trend-ul nu sunt termeni adresati exclusiv publicului feminin.

Noi am aruncat o privire peste show biz-ul romanesc si am incercat sa adunam o mana de barbati cu care sa nu iti fie rusine la o petrecere, cel putin din punct de vedere vestimentar. Tu pe cine ai include printre ei
Dragos Bucurenci
Este un personaj usor reconoscibil mai ales dupa ce a aparut in emisiunea Dansez pentru tine. Totusi, realizarile sale sunt mult peste asta; activist civic si jurnalist, Dragos este printre fondatorii Asociatia MaiMultVerde, cel mai cunoscut ONG destinat mediului, dupa Green Peace. Din variatele ipostaze pe care le intruchipeza, Dragos a avut ocazia sa isi etaleze tinutele si manierele la diverse serate ale lumii mondene romanesti.


Radu Valcan
Unul dintre cei mai apreciati tineri actori romani, Radu este si unul dintre preferatii lumii mondene. Stilul vestimentar abordat de actor este unul de top.


Catalin Botezatu
Probabil etalonul stilului in Romania, Catalin a impus o noua abordare asupra modei masculine in Romania. Este promotorul acesteia in tara si reprezinta unul dintre produsele de success ale Romaniei pe piata modei din strainatate.


Gigi Becali
Poate surprinde includerea sa aici, totusi, ne-am gandit la doua criterii, ambele indeplinite de patronul Stelei: Becali are o tinuta perfecta, de fiecare data cand apare in fata camerelor de filmat, si face mereu spectacol. Este, deci, un barbat bine imbracat in lumea show biz-ului.


Gheorghe Dinica
Chiar daca inclus postum in topul nostru, marele actor putea fi oricand comparat cu starurile din strainatate. Dinica a adus, pe langa un stil inconfundabil si o tinuta perfecta, eleganta pe marele ecran romanesc.


Andi Moisescu
Votat cel mai stilat barbat din Romania, Andi este un adevarat gentleman, oriunde si oricand apare. Fie ca poarta un costum elegant sau un tricou, Moisescu stie sa arate bine si sa intretina, in mod inteligent si elegant, atmosfera.