AskMen.ro » Stil » Fashion » Barbatii au decis - pijamalele bat lenjeria sexy

Barbatii au decis - pijamalele bat lenjeria sexy

Publicat: 30 Aug 2013 00:00

Fie au luat-o razna, fie sunt comozi, fie vor sa evite situatiile jenante in care nu pot dezbraca o femeie...ᅡ altfel este greu de explicat de ce barbatii cred ca pijamalele sunt mai sexy decat seturile de lenjerie intima.

Potrivit unui nou studiu, barbatii cred ca femeile care poarta pijamale in pat sunt mai sexy decat cele care poarta lenejerie sexy sau cele care prefera sa stea dezbracate, titreaza dailymail.co.uk.

De partea cealalta, femeile prefera ca barbatii sa poarte boxeri sau chiloti in pat. Pusi sa aleaga cea mai sexy garderoba de noapte - 37% dintre barbati au spus ca pijamalele sunt cele mai sexy accesorii de noapte.

Dintre ei, 55% au spus ca pijamalele le fac pe partenerele lor sa fie dragute, iar 21% auᅡ declarat ca modestia pijamalelor este atractiva.

Lenjeria sexy a ocupat pozitia a doua in topul preferintelor masculine, doar 32% dintre barbati optand pentru seturile de lenjerie intima sexy.

27% dintre subiecti au preferat ceva vaporos (un simplu neglije), iar 22% au spus ca prefera sa-si vada partenerele imbracate cu hainele imprumutate de la ei.

Doar 16% dintre barbati au spus ca prefera ca pertenerele lor sa nu poarte nimic in pat.ᅡ In acest studiu, 78% dintre femei si 70%ᅡ dintre barbati au ales confortul si nu actractivitatea.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1912 persoane, femei si barbati.ᅡ La intrebarea - cat de mult conteaza parerea partenerului in alegerea garderobei pentru noapte - 71% dintre barbati au spus ca nu conteaza, in timp ce doar 35% dintre femei au spus acest lucru, semn ca femeilor le place sa tina cont de preferintele partenerilor lor.