AskMen.ro » Stil » Fashion » Adrian Sina lanseaza un blog de moda

Adrian Sina lanseaza un blog de moda

Publicat: 03 Oct 2013 00:00

Adrian Sina, liderul Akcent, a simtit ca trebuie sa imparta si cu alti oameni, fani sau prieteni, pasiunea sa pentru moda.

Este compozitor, producator, performer, manager si antreprenor. Adrian adauga un nou titlu in CV-ul Akcent: este cel mai nou si fresh blogger de moda din Romania si deschide un nou drum pentru muzica romaneasca.

"Dincolo de muzica si de emotiile pe care le pun in compozitie, productie si interpretare, este imagine - fie ca e vorba de videoclipuri, shootinguri foto sau prezenta pe scena. Toate au un element important pentru mine: imagine. Imaginea este prezenta prin haine, in cazul asta, prin moda."

Blogul www.adriansina.ro are deja cateva postari ce includ atat shootinguri exclusive pentru blogul de moda cat si detalii si povesti personale legate de alte shootinguri foto, filmari de videoclip. Cea mai importanta parte a acestui proiect este faptul ca liderul Akcent raspunde miilor de fani care ii scriu zilnic si il intreaba despre felul in care se imbraca.

"Primesc zilnic sute, poate chiar mii de comentarii si mesaje private pe Facebook unde primesc o multime de cuvinte frumoase legate de stilul meu. Foarte multi vor sa stie ce haine port, ce branduri si cum am ales sa le combin. De-acum incolo gasiti toate detaliile acestea pe www.adriansina.ro, locul unde voi posta saptamanal cateva articole despre moda".

Asa cum a promis fanilor sai dupa plecarea celor doi colegi, Mihai si Sorin, incepe un nou capitol in cariera trupei Akcent, o multime de lucruri noi pe care fanii nu le stiau, le vor afla in curand pe blog, pe Facebook si pe YouTube.