AskMen.ro » Stil » Fashion » 5 tunsori de vara in trend in 2013

5 tunsori de vara in trend in 2013

Publicat: 14 Mai 2013 00:00

Vara ai nevoie de o frizura comoda, care sa iti lase pielea sa respire si sa nu iti provoace probleme la caldura, o frizura scurta, comoda si care nu necesita prea multe batai de cap cand vine vorba de ingrijire.

Iata care sunt cele mai tari tunsori de vara in 2013.
Scurt in lateral
Interesul crescut fata de mode anilor '20 a dus catre revenirea acestui tip de tunsoare, scurta in laterale si in spate. Partea de deasupra poate avea intre 5 si 15 centimetri lungime, iar partile scurte trebuie sa aiba mereu intre 0,2 si 1 centimetru lungime.

[caption id="attachment_42233" align="aligncenter" width="398"] sursa: en.paperblog.com[/caption]


Bucle scurte
Parul ondulat sau cret poate fi greu de imblanzit, iar tunsorile potrivite pentru barbatii cu acest tip de par sunt mai greu de gasit. Anul acesta se poarta parul tuns mai scurt in lateral, asa ca acest lucru se aplica si in acest caz. Roaga-ti stilistul sa iti lase parul mai scurt in parti si chica mai voluminoasa - este foarte trendy si femeile sunt innebunite dupa acest look.

[caption id="attachment_42236" align="aligncenter" width="500"] sursa: creativefan.com[/caption]


Pieptanat in parti
O alta coafura perfecta pentru o vara torida este cea care iti tine parul adunat. Cu ajutorul apei sau al gelului de par, fa-ti o carare si aseaza-ti parul pe langa cap. Aceasta frizura presupune sa ai parul la fel de lung peste tot, si in laterale si in spate.

[caption id="attachment_42237" align="aligncenter" width="500"] sursa: about.com[/caption]


Lejer
Sa ai un par de lungime medie vara nu este chiar cea mai confortabila alegere. Spala-ti parul si lasa-l sa se usuce in mod natural, apoi da-te cu gel pe varfuri, fara sa folosesti pieptenul. Acest look un pic dezordonat arata foarte cool.

[caption id="attachment_42238" align="aligncenter" width="500"] sursa: fanpop.com[/caption]


Umflat
In aceasta vara se poarta parul drept tapat, umflat si voluminos deasupra si tuns scurt in spate si mult mai scurt in laterale. Tunsoarea este extrem de fashionable si femeile sunt foarte atrase de acest gen de frizura.

[caption id="attachment_42242" align="aligncenter" width="455"] sursa: scoop.it[/caption]