Mesut Ozil a semnat un contract de colaborare cu adidas

Publicat: 12 Iul 2013 00:00

adidas il intampina in familia sportivilor in trei dungi pe Mesut Ozil. Fotbalistul german va purta ultimul model de ghete adidas Predator, care asigura controlul mingii in orice moment.

¬Suntem foarte mandri sa il avem alaturi pe Mesut Ozil. Este unul dintre cei mai buni fotbalisti germani, am castigat in portofoliu un talent remarcabil. Cu acest parteneriat, ne subliniem inca o data pozitia de lider in industria fotbalului¬, a declarat Herbert Hainer, Chief Executive Officer adidas AG.

Contractul dintre jucatorul de 24 de ani si adidas a fost incheiat pe termen lung si include activitati de advertising si relatii publice. in plus, mijlocasul de la Real Madrid isi va oferi experienta si cunostintele pentru dezvoltarea ghetelor de fotbal adidas.

¬in timpul discutiilor cu cei de la adidas, m-am simtit acasa. adidas este brandul numarul 1 si are o istorie unica in lumea fotbalului. Eu port, de obicei, tricouri adidas atunci cand joc pentru echipa nationala germana sau pentru Real Madrid. Acum am ajuns la un parteneriat complet si sunt foarte incantat sa fac parte din familia adidas¬, spune Mesut Ozil.Mesut Ozil este unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume. A jucat pentru FC Schalke 04 si SV Werder Bremen, iar de trei ani poarta tricoul Real Madrid. La numai 24 de ani, are mai mult de 100 de aparitii in Bundesliga (101) si Primera Division (103). De asemenea, a jucat in 41 de meciuri in Liga Campionilor, cu Bremen (4), Schalke (6) si Madrid (31) si a castigat 3 titluri in 3 ani: Spanish League Champion, Cup Winner si Super Cup Winner. Unul dintre favoritii fanilor Real Madrid, a jucat la nivel inalt pentru club si a inscris 9 goluri in sezonul trecut, ceea ce i-a adus de 2 ori votul fanilor pentru cel mai popular jucator din Germania.

Mesut detine recordul printre fotbalisti si in ceea ce priveste retelele de socializare. Pe Facebook, este singurul german care a trecut de 10 milioane de fani, iar cei 2.4 milioane de persoane care il urmaresc pe Twitter il transforma intr-un brand international puternic.

Mesut Ozil reprezinta completarea perfecta a portofoliului adidas. Acesta, impreuna cu vedete precum Lionel Messi, sunt oglinda fotbalului la nivel mondial. adidas colaboreaza si cu alte cluburi fotbal de top, cum ar fi FC Bayern Munchen si FC Chelsea. De asemenea, adidas este partenerul echipei Spaniei, campioana mondiala si europeana, precum si al Germaniei, al Argentinei si al multor echipe nationale.