Cum recunosti o pereche de pantofi sport Puma autentici

Publicat: 09 Sep 2015 15:01

Puma este o firma cunsocuta in toata lumea si renumita pentru produsele sale de o calitate exceptionala. In mod special, aceasta companie este renumita pentru incaltminte. Tocmai de aceea, multi au incercat sa vanda incaltari contrafacute drept pantofi sport Puma, la preturi mult mai mari decat ar merita pantofii no-name.

Multi au fost pacaliti si au platit un pret scump pentru produse de proasta calitate si tocmai de aceea noi iti vom spune la ce elemente iti garanteaza autenticitatea in cazul pantofi sport Puma.

Ambalajul pantofilor sport marca Puma are intotdeauna imprimat logo-ul specific al acestei firmei. Niciodata nu vei cumpara pantofi sport Puma ambalati intr-o cutie de carton simpla, iar pe ambalajul original de obicei gasesti toate datele despre pantofii respectivi: numarul, culoarea, codul modelului, asa ca acorda atentie sporita acestui aspect pentru a avea garantia ca ai de-a face cu un produs autentic.

Pantofii sport originali Puma au si pe interiorul limbii logo-ul firmei impreuna cu elemente de identificare: marime si cod, care ar trebui sa fie aceleasi ca cele inscriptionate pe cutia in care au fost ambalati.

Aspectul pantofilor sport marca Puma este unul care le arata calitatea. Materialul va fi unul placut la atingere, cusaturile vor fi perfecte si nu vei observa nicio greseala de fabricatie: ate iesite sau picaturi de lipisi in plus.

Probeaza incaltarile si iti vei da seama clar daca ai de-a face cu pantofi sport Puma sau cu incaltari de proasta calitate care vor sa treaca drept Puma. Incaltarile de firma sunt extrem de comode, moi si iti vor lasa piciorul sa respire.

Pretul este un alt aspect la care ar trebui sa fii atent, deoarece calitatea costa de obicei mai mult. Multe magazine sau site-uri vand produse fake si pretind ca sunt pantofi sport originali, insa cu un cost si de trei ori mai mic decat cel practicat in magazinul brandului.

Este posibil sa gasesti pantofi sport Puma autentici si mai ieftini in outleturi sau din colectii mai vechi, insa diferenta de pret nu va fi una foarte mare.